Cookie- og Privatlivspolitik

Camping

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
04.09.2009
| |
1 time 19 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Camping
|
'Camping' handler om Connie (Mia Lyhne), der siden farens selvmord to år tidligere har mistet livsappetitten og er så godt som følelsesmæssigt lammet.

Connies mor Bodil (Kirsten Lehfeldt) har slået sig på flasken og lever på minderne om en Grand Prix sejr fra ’82, og Connies lillebror Christian er blevet en småfed rod, der slår på dem, der er mindre end ham selv.

Campingturene til Langeland, der før samlede dem, blev begravet med faren og har ikke været gentaget siden. Men det skal der laves om på nu!

'Camping' er en skæv, kitschet tragikomedie om en aparte, dysfunktionel familie der tager på en rejse sammen for at genfinde hinanden.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (418 votes)
3.6
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en fin skæv sag med sin egen charme..." (Ann Lind Andersen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... en film, der tør satse på sin egenart og slipper ualmindeligt godt af sted med det." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "De fineste fornemmelser for person- og miljøskildringer viser filmskolens årgang 2007's debuterende trekløver..." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "... et forfriskende bud på dansk folkekomedie anno 2009. Men desværre finder den aldrig helt sit ståsted." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicolaiuser/319840

det er en underligfilm

Trineuser/845586

Underlig film. Nogle enkelte gode replikker, men samlet set en af de dårligste danske film, jeg har set.

jakobuser/335604

Var meget glad da jeg så traileren, men efter at have set hele filmen er jeg ikke så glad mere. Alle de sjove detaljer fra filmen er jo vist i traileren, resten af filmen var meget dårlig.

Asgeruser/451422

Filmen levede bestemt ikke op til mine forventninger, og jeg fandt den ikke underholdende.

Jeg vælger alligevel at give filmen 2 stjerner, da jeg synes at skuespillerne spiller rollerne godt, især ros til Mia Lyhne.

BenjaminVHuser/85142

Overvejede at forlade biffen efter 20 min.
Men håbede den blev bedre.. det gjorde den bare ikke..
Denne film er ikke kun spild af penge, men også spild af tid.

Michael Scheldeuser/274640

Udmærket film de har fået skruet sammen.. Skuespillerne gør det til UG.. Det er nok ikke lige den form for ferie jeg vile fortrække.. Flot..

Liseuser/505155

Sjældent har jeg da set så dårlig en film. Kedede mig bravt og syntes hverken den var sjov eller noget som helst andet. Advarer alle jeg snakker med, mod at se den. Spild af tid og penge...

Poppé

Filmen "Camping" er en, ja, hyggelig komedie, der har sine momenter blandt kaos og lammede følelser. Det er en lille film, der ikke har meget at sige, men alligevel formår at underholde på et rimeligt niveau - den kan godt frembringe ømhed i lattermusklerne. Debutanten Oliver Brandel gør en god indsats som den grove Christian i kontrast til Mia Lyhne som falmer lidt i forhold til. Lyhne spiller ikke overbevisende, hvilket resulterer i, at man føler sig manipuleret med enkelte steder i filmen. Lehfeldt er til gengæld fuldt ud tilfredsstillende.
Jeg mangler et decideret klimaks og Point of no return - man får ikke fornemmelsen af, at filmen udvikler sig, og det gør desværre at katharsis på et eller andet niveau udebliver. Man går fra biografen lidt uforløst.
Men alt i alt en hyggelig film...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.