Cookie- og Privatlivspolitik

Camper 303

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en varm og romantisk stemning. Den indeholder dog også scener med store følelsesmæssige reaktioner og sorg. I en dramatisk scene er en kvinde tæt på at blive voldtaget af en mand, hvilket resulterer i et slagsmål. Idet filmen ellers er roligt fortalt og har en positiv stemning, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
29.08.2019
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
303
|

Det romantiske drama 'Camper 303' handler om den unge kvinde Jule, som sætter kursen mod Portugal og sin kæreste, efter hun finder ud af, at hun er gravid. 

Jule rejser afsted i en Mercedes ”303” autocamper, og samler blafferen Jan op, som er på vej til Spanien for at opsøge sin biologiske far. 

De to unge mennesker er begge meget optagede af livets store spørgsmål. Undervejs har de dybe samtaler, som langsomt bringer dem tættere på hinanden, og deres roadtrip udvikler sig til en følelsesmæssig rutsjebanetur.

'Camper 303' er en romantisk roadmovie om to unge fremmede, der sammen rejser tværs igennem Europa i deres søgen efter svar på personlige problematikker og livet store spørgsmål.

Roadmovies kommer i mange udgaver, hvilket vi tidligere har set i bl.a. Oscar-vinderen Green Book, True Romance og Wild at Heart

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
4.3
5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Man ender med at være med i et hvert åndedrag, enhver duft og tilfældig berøring. Det er en hjertevarmer af en film, der rykker i tårekanalerne, hvis man er den sentimentale type." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "... 'Camper 303' er meget mere end en følsom romantisk komedie på fire hjul. Den er et rullende debatforum, hvor de helt grundlæggende spørgsmål om kærlighedens væsen og menneskets uvæsen i udgangspunktet skiller de to." (Kim Skotte)

  • Weekendavisen

    "Skønt samtalerne aldrig bliver afgrundsdybe, er de interessante og typiske for generationen, der skal arve hele rodebutikken. Mala Emde og Anton Spieker siger replikkerne, så man tror dem. Filmen er en tillidserklæring til fremtidens voksne. Endda uden mange forbehold." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.