Vind biografbilletter hver uge

Camper 303

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en varm og romantisk stemning. Den indeholder dog også scener med store følelsesmæssige reaktioner og sorg. I en dramatisk scene er en kvinde tæt på at blive voldtaget af en mand, hvilket resulterer i et slagsmål. Idet filmen ellers er roligt fortalt og har en positiv stemning, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
29.08.2019
| |
2 timer 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
303
|
Billetter

Det romantiske drama 'Camper 303' handler om den unge kvinde Jule, som sætter kursen mod Portugal og sin kæreste, efter hun finder ud af, at hun er gravid. 

Jule rejser afsted i en Mercedes ”303” autocamper, og samler blafferen Jan op, som er på vej til Spanien for at opsøge sin biologiske far. 

De to unge mennesker er begge meget optagede af livets store spørgsmål. Undervejs har de dybe samtaler som langsomt bringer dem tættere på hinanden og deres roadtrip udvikler sig til en følelsesmæssig rutsjebanetur.

'Camper 303' er en romantisk roadmovie om to unge fremmede, der sammen rejser tværs igennem Europa i deres søgen efter svar på personlige problematikker og livet store spørgsmål.

Roadmovies kommer i mange udgaver, hvilket vi tidligere har set i bl.a. Oscar-vinderen Green Book, True Romance og Wild at Heart

Skal du se Camper 303?
(2 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.