Cookie- og Privatlivspolitik

Calamity Jane - Vestens vilde datter

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående let spændingspræget stemning med flere dramatiske situationer. Hovedkarakteren er et barn, der kommer ud for flere farefulde hændelser, bliver drillet og hånet og udsættes for let afstraffelse. På et tidspunkt tvinges hun på flugt og må klare strabadser på egen hånd. Endvidere kommer et voksent familiemedlem til skade og er syg i længere tid. Filmen er et animeret eventyr. Hovedkarakteren er yderst handlekraftig, stærk og modig. Trods modgang og farer er der også personer og en trofast hund, der hjælper hende. De dramatiske og farefulde hændelser forløses i vid udstrækning hurtigt. Endelig har filmen en positiv forløsning til slut. Det vurderes på den baggrund, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
29.07.2021
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Calamity, une enfance de Martha Jane Cannary
|

Animationsfilmen 'Calamity Jane - Vestens vilde datter' handler om pigen Martha Jane, der i 1863 er sammen med en konvoj på vej mod et bedre liv i Vesten.

Da hendes far kommer til skade er det pludselig Martha, der skal køre familievognen, passe hestene og forsørge familien.

Det er en hård og udfordrende omvæltning, og alligevel har Martha aldrig følt sig så fri.

Men ikke alle ser positivt på Marthas fritænkning - især ikke Abrahams, konvojens leder. Ond bliver værre da Martha bliver anklaget for tyveri, og tvinges på flugt.

Iført drengeklæder, søger hun desperat efter beviset for sin uskyld. Det bliver starten på et eventyr fuld af farer, oplevelser og personlig udvikling!

I også animationsfilmene The Breadwinner og Mulan, må kvinder klæde sig ud som drenge for at hjælpe deres familier.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (33 votes)
5
5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "Det er især på grund af udsøgt smuk tegnekunst, man skal se denne fransk-danske animationsfilm med et interessant nyt bud på filmportrættering af en velkendt personmyte fra Det Vilde Vesten." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.