Balladen om den hvide ko

Censur 11
01. Sep 2022
105 min
Angel Films
Ballad of a White Cow
Billede
(© Angel Films)
Billede
(© Angel Films)
4.3 / 6
Brugere (3)
3.5 / 6
Medier (2)
Bedøm selv filmen:

Den iranske film 'Balladen om den hvide ko' foregår i Teheran, hvor Minas liv vendes på hovedet, da staten oplyser hende om, at hendes mand var uskyldig i den forbrydelse, han blev henrettet for året forinden.

Da myndighederne forsøger at lukke sagen med en overfladisk undskyldning og lille økonomisk kompensation, beslutter hun sig for at kæmpe imod et kynisk og mandsdomineret retssystem, der ikke synes at bekymre sig om retfærdighed.

Det er en umulig kamp og lige som Mina er ved at løbe tør for både håb og penge, banker Reza på hendes dør - en fremmed mand, der insisterer på at tilbagebetale en gæld han skyldte hendes afdøde mand.

Langsomt lærer Mina at stole på Reza og lukker ham mere og mere ind i sit og datterens liv. Men hvad Mina ikke ved, er at Reza bærer på en hemmelighed, der binder deres skæbner sammen.

'Balladen om den hvide ko' var nomineret til Guldbjørnen ved Berlin Film Festival i år. En anden iransk film, der vandt prisen tilbage i 2011, er Asghar Farhadis Nader og Simin - en separation, som også vandt en Oscar for Bedste udenlanske film.

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

4,3

3 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: