Bad Guys - De er super barske

Censur 7
12. May 2022
100 min
UIP
The Bad Guys
Billede
(© UIP)
Bad Guys - Plakat
(© UIP)
4.6 / 6
Brugere (7)
4.5 / 6
Medier (2)
Bedøm selv filmen:

Animationsfilmen 'Bad Guys - de er super barske' er baseret på den australske forfatter Aaron Blabey børne- og ungdomsserie 'The Bad Guys'.

Ingen har nogensinde fejlet så hårdt i at prøve at være gode som Hr. Ulv, Don Piranha, Mister Haj, Tarantula og Sir Slange. For der har aldrig været fem så berygtede venner som i banden Bad Guys.

Grundet et ufatteligt antal af røverier, har banden været blandt verdens mest eftersøgte skurke.

Da de endelig bliver sat under lås og slå, mægler Hr. Ulv en aftale, som skal komme dem alle fem til gode: Bandens super barske medlemmer vil nu fremover kun gøre gode gerninger... Spørgsmålet er så bare, om de kan holde ord?

Med hjælp fra deres mentor Professor Marmalade begiver banden sig igen ud i verden, og henad vejen opdager Hr. Ulv, at det at gøre godt, kan give ham, hvad han i al hemmelighed altid har drømt om: accept fra omverdenen!

Så da en ny skurk truer byen, må Hr. Ulv gøre alt, hvad han kan for at overtale sine venner til også at arbejde i en god sags tjeneste, da banden står foran deres største kup nogensinde. 

Filmens instruktør har tidligere været med på produktionerne bag De eventyrlige vogtere og Kung Fu Panda 2, og de danske stemmer leveres af bl.a. Lars Ranthe, Pilou Asbæk, Barbara Moleko og Simon Stenspil. 

I biograferne i USA har animationsfilmen allerede slået topscorerne Sonic the Hedgehog 2 og Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder af pinden. 

'Bad Guys - De er super barske' sammenlignes med populære animationstitler som Spider-Man: Into the Spider-Verse og The Adventures of Tintin.

Brugernes anmeldelser

4,6

7 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: