Cookie- og Privatlivspolitik

By the Sea

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en melankolsk grundstemning. Den indeholder enkelte dramatiske scener med skænderier og håndgemæng mellem fulde og desperate voksne på sammenbruddets rand. Da volden ikke er udpenslet og filmen har et overvejende roligt forløb, vurderes det at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
19.11.2015
| |
2 timer 12 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
By the Sea
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Dramaet 'By the Sea' foregår i 70erne og handler om et smuldrende ægteskab.

Den tidligere danser Vanessa og hendes mand, forfatteren Roland, rejser rundt i Frankrig, mens de krampagtigt forsøger at holde fast i de følelser, de engang nærede for hinanden. 

Afstanden vokser sig større og større, og da parret slår sig ned i en lille havneby, begynder de hver især at blive tiltrukket af andre mennesker.

'By the Sea' er den tredje film instrueret af Angelina Jolie, der samtidig spiller den ene hovedrolle. Hendes mand spilles af Brad Pitt, og filmen er blot det andet samarbejde siden Mr. & Mrs. Smith. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (21 votes)
2.6
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Angelina Jolie og Pitt er overudfordrede her, og deres hule karakterer havde haft bedst af en omgang parterapi. Så var vi samtidig sluppet for en lang og navlepillende film." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Selvom billederne [...] er smukke, mangler indholdet og dramaet under overfladen. Persongalleriets charme og fascination virker postulerende. Endelig er dialogen stort set lige så lidenskabelig som en strikkeopskrift." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... bag de flotte billeder gemmer der sig desværre blot en tyndbenet teaterfilm af novelle-agtig karakter." (Jacob Ørsted)

 • Filmland P1

  "Nogen burde have råbt stop undervejs til Jolie & Pitt – ikke kun fordi de dyster intenst om at spille dårligst, men også fordi de ikke ænser det komiske i at to superstjerner vil skabe dyb kunst om sorg samtidig med at de ligner to fotomodeller i en modeserie." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "... en prætentiøs pastiche på en europæisk arthouse-film. Her er simpelthen for mange manerer og for lidt kunstnerisk format." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... 'By the Sea' afslører temmelig råt for usødet, at Angelina Jolie som instruktør og manuskriptforfatter endnu ikke har afsløret et talent, som blot tilnærmelsesvis kan matche hendes evner som skuespiller." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Filmen står og falder med den psykologiske troværdighed. Der er en lidt for lang første time, hvor Jolie strækker sig som en kat og ser op i loftet, mens Pitt går rundt i landskabet og er en mændenes mand. Men da forandringen kommer, leverer Jolie og Pitt to karakterer, som er plausibelt forpinte." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.