Cookie- og Privatlivspolitik

Bytte bytte baby

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let og munter grundstemning. Den indeholder enkelte scener, hvor hovedpersonerne er kede af det eller vrede, og også en enkelt scene, hvor en kvinde er i stor smerte pga en fødsel. Da fortællingen er positiv og humoristisk, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
16.03.2023
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bytte bytte baby
|
Versioner: se alle
2D, Danske undertekster, 2D Galla, 2D YogaBio, Babybio, Strikkebio
|
Billetter
Bytte bytte baby plakat

Komedien 'Bytte bytte baby' følger to par, der begge skal være forældre. Men fertilitetsklinikken har ombyttet de befrugtede æg - og pludselig er Liv gravid med kontrolfreaken Cecilies baby - og omvendt.

Babylykken er vendt på hovedet, og den eneste løsning er umiddelbart at bytte babyer ved fødslen - men det dilemma starter et væld af absurde konflikter.

De to kvinder må nærmest bytte liv, mens de to mænd forsøger at overleve den søde ventetid.

'Bytte bytte baby' er lavet af instruktøren bag bl.a. Madklubben, og har Mille Dinesen og Lars Ranthe i to af hovedrollerne. De har tidligere spillet overfor hinanden i Jagtsæson.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (28 votes)
5.1
3.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den danske komedie 'Bytte bytte baby' er ikke decideret usjov, men rigtig mange scener og situationer virker som noget, man har set temmelig mange gange før i letbenede amerikanske rom-coms." (Thomas Brunstrøm)

 • BT

  "Når jeg hverken griner eller græder over en komedie, der forsøger at tage hånd om et alvorligt emne, så er den ikke helt god." (Kristian Dam Nygaard)

 • Filmmagasinet Ekko

  "'Bytte bytte baby' er en folkekomedie af den slags, hvor luksuslimousinen møder Christiania-cyklen, og champagne med havudsigt drikker dus med husets hvidvin på bodegaen." (Bo Tao Michaëlis)

 • Information

  "'Bytte bytte baby' revolutionerer ikke ligefrem komediegenren – og historien om to kvinder, der ved en fejl bliver gravide med hinandens babyer, er lidt underlig – men der er også morsomme og rørende øjeblikke." (Christian Monggaard)

 • Jyllands-Posten

  "Kun de fire skuespillere i front redder 'Bytte bytte baby' fra at være en baby, man rigtig gerne vil have byttet." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Sjovt nok ligner denne selvironiske komedie om gravide kvinder mest af alt noget, der kunne være lavet af en djærv mandschauvinist for mange årtier siden." (Kim Skotte)

 • Soundvenue

  "I en Nancy Meyers-beslægtet romcom dissekerer graviditetskomedien 'Bytte bytte baby' moderskab og fertilitetsbehandling sødt, underholdende og rørende som aldrig før i dansk kontekst." (Ida Pedersen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
peter

En skøn lille historie om 2 forskellige par, et ældre par med styr på livet og et ungt par som er ved at finde ud af livet , kan ikke selv få børn naturligt, så de må have hjælp med kunstig befrugtning, her bliver deres æg byttet rundt og deres liv bliver viklet ind i hinandens
Vi følger de 2 par i deres graviditet , og deres forskelligheder op og nedture og forventnings pres og de mange sjove forviklinger situationen putter dem i
Man er i godt selskab med alle de skønne karakterer.
4 stjernet fra mig

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.