Cookie- og Privatlivspolitik

Burlesque

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
25.12.2010
| |
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Burlesque
|
'Burlesque' er en musical med Christina Aguilera og Cher.

Show-teatrene - med deres stort opsatte forestillinger med sang og dans - har længe haft deres bedste tid bag sig. Så den tidligere danser Tess (Cher), der ejer The Burlesque Lounge, kæmper for at holde stedet åbent, til trods for utallige finansielle og kunstneriske udfordringer.

Ali (Christina Aguilera) kommer fra en flække langt ude på landet i Iowa og får job som servitrice i The Burlesque Lounge, men der går ikke lang tid, før Ali har tabt sit hjerte totalt til det farverige miljø.

Så med hjælp fra nyfundne venner kommer den dag, hvor Ali sniger sig op i rampelyset for at aflægge prøve. Og fra dét øjeblik er hendes skæbne uløseligt forbundet med Tess’ og The Burlesque Lounge …

'Burlesque' er Christina Aguileras debut på film og er også med Kristen Bell fra 'Forgetting Sarah Marshall'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (426 votes)
5
3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Nogen ny Meryl Streep er Christina Aguilera næppe, men hun klarer skuespillet hæderligt og er selvfølgelig bedst i de indlagte sangnumre, for hun har virkelig en stor stemme og er desuden skrap til at vrikke med bagdelen." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "'Burlesque' koger suppe på mange kendte film- musicals ('Showgirls', 'Flashdance'), men koger den godt i en show-film, der strutter af energi og dansenumre der er alt for flotte til den luvslidte klub, det foregår i." ()

 • Ekstra Bladet

  "Aguilera er måske ikke Oscar-potentiale, men ej heller nogen katastrofe som skuespiller på samme måde som Britney Spears eller Mariah Carey (...) Det er da også de indlagte musikindslag, der er den spinkle redningsplanke i ’Burlesque’." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Det er som at se en uskøn cocktail af ”Coyote Ugly” (2000), ”Moulin Rouge” (2001) og Britney Spears' ”Crossroads” (2002)." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Stemningen i den benspjættende kabaret skulle gerne emme en anelse af eros, men det er en forbløffende bornert og forsigtig film." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Aguilera synge?

Kan Messi spille fodbold?

Dumt spørgsmål - men det er som om vi har set det hele alt for mange gange før, og bedre. Hvis det havde været lidt mere originalt, var det ikke endt med at blive så kedeligt.

Maria

Jeg elsker musicals og denne er ingen undtagelse. Fed fed fed musik. Dejlig historie. For fedt et cast og for satan hvor er Christina dog en dejlig dame.
Helt klart en film der kan anbefales, hvis man er vild med den genre :D

S. Rico

Man tager lidt fra Chicago og lidt fra Showgirls og tilføjer Aguliera og Cher. Fire gode elementer hver for sig, men tilsammen bliver resultatet desværre ikke ret godt.

Historien er mega tynd og forudsigelig, og den er til tider kvalmende sukkersød. Men musikken er til gengæld rigtig fed, selv om nogle af numrene virker påklistrede. Spillet mellem Cher og Stanley Tucci er ganske udmærket og trækker filmen op.

nickzytotreuser/9527

Rigtig god film, til tider lidt kedelig og forudsigelig, men alt i alt er det en god film. Christina og Cher gør et godt arbejde som skuespillere, og samtidig giver de filmen lidt ekstra med deres fantastiske sang-stemmer.

Emmauser/917805

den var virkelig virkelig god og så var Dianna Agron jo også med som jeg jo ELSKER!!

Movie-fanatic

Elsker når folk HAKKER ned på denne type film!!!!!! Hvis man er SÅ F dum at man forventer en tør, seriøs og dybdeborende film......så er man da GODT NOK gået galt i byen. På samme måde som hvis man går ind og ser en Disney-tegnefilm, og forventer en Østeuropæisk tung hverdagsdokumentar!!!!!!

HER HAR VI FAT I EN GENRE, der sjældent bringer noget godt med sig!
Fiaskoerne er M A N G E, inde for genren! Det er næsten ikke til at få øje på de få successer genren har givet os....men de ER der!

Nu er det så Christina Aguilera´s tur......ENDNU en supersælgende pop-dåse, skal "prøve lykken" (sidst set i DET ærinde (af mig!) var Britney Spears, og det gjorde sgu ONDT! Ren jammer!) Mariah Carey prøvede med Glitter........og FALDT.....slemt! Værre møj-film, skal man lede længe efter! Kan Christina????????

Christina PRØVER ikke!!!! Hun FORSØGER ikke engang på at være søøøøøøøø(aaaddddd!)øøøøød! Hun er også smartere end hendes medsøstre, for hun har nemlig allieret sig med Cher!!!
Ganskevist har Cher fået foretaget SÅ mange ansigtsoperationer, at hendes fodsåler er i fare for at ende i panden.....MEN....hendes udstråling, og store skuespiltalent + hendes FANFUCKINGTASTISKE stemme, kan INGEN tage fra hende!!!!

Handlingen....tynd som pergament!!!!!! Og det gør ikke spor!!! Smårollerne? fejler INTET, her er nusset om detaljerne!!!!

Stemningen........DET JEG FRYGTEDE....er ikke set bedre, siden Liza Minelli´s Caberet! Lummer, dunkel og OSENDE af sex. Billeder, kostumer og lys/lyd sidder LIGE I SKABET!!!!!

Sangene er ALLE gode, dansene er SÅ gennemførte, at jeg næsten tabte pusten! VELKOMMEN til Burlesque!!!!

Tøse-film????? NOT!!!!!! Her er sgu mere for husarene, end en porno-film kan afleverer!!! Hvis "drengene" ikke tænder her, er de enten homosexuelle daddy-chasers, eller bare DYBT fashineret af russiske kvindlige brydere!!!!

LIGE I BULLSEYE!!!!!! Way to go!!!!!! SE DEN!!!!

Fiona

Jeg giver denne film 6 stjerner da den helt klart var bedre end forventet. Det er VIRKELIG en skøn film, som jeg skal se mere end én gang! Efter min mening er Christina Aguilera skøn og denne film beviser at hun kan mere end kun at synge. Den er fyldt med fed musik og masser af dans. Man bliver helt betaget når hun begynder at synge og lever sig 100 procent ind i den.

julieuser/400277

Det er bestemt en musical film og historien er måske ikke fantastisk, men den var langt bedre end jeg havde forventet og dansen og sangen er fantastisk.

Laurauser/477239

Kostumerne og opsætningerne er smukke. og kommer rigtig i ind i stemningen. Aguilera synger fantastisk, men kan altså ikke spille (måske gør den flade dialog det også sværere for hende). Selvom Cher ikke kan bevæge sit ansigt spiller hun forbavsende godt.
Det dårlige skuespil og den flade dialog ødelægger en film der ellers kunne være blevet meget god.

Marlene

En rigtig hyggelig film, som har alt hvad en amerikansk musical-film bør byde på... :)
Ingen overraskelser og ingen skuffelser.. :)

En masse skønsang og fremragende skuespil fra Stanley Tucci.. Som altid!!!
Se ham i The Lovely Bones, og man har dybt respekt for ham som skuespiller for altid.. :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.