Vind biografbilletter hver uge

Bumblebee

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
03.01.2019
| | |
Bumblebee
|
Versioner: se alle
2D, IMAX 3D, Babybio
|
Billetter

Actionfilmen 'Bumblebee' er den stjette film i Transformers-franchisen. Den forrige film i serien var Transformers: The Last Knight.

Filmen er et spin-off centreret om Bumblebee-robottens historie og foregår i 1987. Bumblebee er på flugt fra planeten Cybertron og holder sig nu skjult på Jorden. Elite-soldaten Agent Burns og Decepticon'erne Dropkick og Shatter er lige i hælene af den gule Autobot, og derfor skjuler han sig i en losseplads i en lille strandby i Californien. 

Den snart 18-årige Charlie opdager en dag en gul, støvet Volkswagen Beetle under en presenning hos en mekaniker, og får bilen med hjem. I sin garage folder Bumblebee sig ud, og pludselig står Charlie med en robot i stedet for en bil. Dette åbner op for en helt ny verden for den unge teenager. 

Den 21-årige Hailee Steinfeld, der fik sit gennembrud - og en Oscar-nominering - som Mattie Ross i Ethan og Joel Coen-filmen True Grit tilbage i 2010, spiller Charlie Watson.

Hun spiller mod wrestling superstjernen John Cena, der ligesom WWE-forgængerne Dwayne Johnson og Dave Bautista har valgt at forlade ringen og springe ud i skuespillet. Han har bl.a. været med i Daddy's Home 2, samt The Marine.

Justin Theroux og Angela Bassett giver stemmer til robotterne Dropkick og Shatter. 

'Bumblebee' instrueres af manden bag den roste animationsfilm Kubo - den modige samurai, og er produeret af Michael Bay, som også har stået bag de andre film i franchisen. (copyright: kino.dk)

Skal du se Bumblebee?
(255 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
René Munch Nielsen

Er det ikke lidt forkert at kalde det Transformers 6: Bumblebee når det er en spin-off film. Der er jo en Nr. 6 på vej om nogle år som slutter den anden trilogi.

Mette Olsen

Hej, dette er den sjette Transformers film og nr. 7 udkommer i 2019, som du også kan se under vores kommende film sektion.

Mvh. Mette Olsen / Content Assistent @kino.dk

Andersuser/992401

Bumblebee er lidt af et soft reboot og ikke en efterfølger til Bay's fem forrige film. Studiet forsøger sig også at tage lidt afstand fra de gamle. Alle Transformers robotternes har andre designs end, hvad vi hidtil har set. Bumblebee er ikke Transformers 6.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.