Cookie- og Privatlivspolitik

Bullhead

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
06.03.2014
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bullhead
|

Filmen ' Bullhead' handler om Jacky, der arbejder på familiens gård. Her er han er vidne til, at svogeren pumper kvæget med ulovlige væksthormoner. Samtidig begynder Jacky i al hemmelighed selv at tage anabolske steroider.

Da en politimand, på jagt efter hormonmafiaen, bliver slået ihjel, konfronteres Jacky med en voldsom og traumatisk barndomsoplevelse, som han har forsøgt at lægge bag sig. En ubærlig hævntørst blusser op i ham, og pludselig er der ingen vej tilbage.

Belgiske dramaer er ikke hverdagskost i de danske biografer, men når hovedrollen spilles af dygtige Matthias Schoenaerts, og filmen har været nomineret til en Oscar for Bedste ikke-engelsksprogede film, er den pludselig langt mere oplagt at udsende herhjemme.

Matthias Schoenaerts brød sidste år igennem i den meget roste ’Smagen af rust og ben’ (2012) over for Marion Cotillard, og også her blev hans imponerende fysik brugt som en del af plottet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
3.7
5

Instruktør

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Bullhead' er et brutalt, mørkt og dybt vedkommende drama om hævn og uskyldstab [...]." (Louise Kidde Sauntved)

 • Ekstra Bladet

  "[...] har man mod på en tur ned i malstrømmen, venter der én en stor, kunstnerisk og menneskelig oplevelse." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  "'Bullhead' er lige så sensationel, som den er voldsom, men den er fortalt uden sensationalisme eller unødig voldsdyrkelse." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "[...] går lige i maven." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

En drengs fysiske og traumatiske oplevelse, skaber en person som kompenserer for tabt maskulinitet, ved at indtage væksthormoner i store mængder.

Pludselige hændelser tvinger ham til et opgør med fortiden. Med en umulig fremtid foran sig er slutningen ikke så overraskende, men stadig dyb tragisk.

På mange måder en film om tab - og mistet liv og muligheder.

Zishanuser/28537

Den har ligget på netflix længe.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.