Cookie- og Privatlivspolitik

Brudte favntag

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
21.08.2009
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Los Abrazos rotos
|

Pedro Almodóvar og Penélope Cruz arbejdede sidste gang sammen på Volver. Nu er de tilbage med 'Brudte favntag'.

For fjorten år siden var Mateo involveret i en bilulykke på Lanzarote. I ulykken mistede han ikke alene synet, men også sit livs kærlighed Lena, Penélope Cruz (BandidasNine).

Nu må han skrive, leve og elske i mørke. Men hvad skete der egentlig, da han mødte den smukke Lena og fik hende overtalt til at spille med i sin film?

'Brudte favntag' er en historie om jalousi, magtmisbrug, forræderi og skyld.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
4.6
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Pedro Almodóvar har gennem de seneste godt 20 år forkælet os med en perlerække af sprudlende film, og selv om 'Brudte Favntag' kun kommer til at indtage en beskeden plads i kommende lovprisninger af hans omfattende produktion, rummer den så mange markante billeder og originale indfald, at den trods alt - selvfølgelig - er værd at se." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "... ikke Almodovárs største film, men ikke mindst hvis man har fulgt instruktøren gennem årene, vil man nyde dette udspil fra en instruktør i fornem udvikling." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Der er masser af rastløs energi og sprælsk gøren kærligt grin med filmmediet i 'Brudte favntag', der er mere chik end bevægende, og som snubler i sin egen ironi." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "Ingen tvivl om, at Almodóvar er en knusende dygtig instruktør. Måske næsten for dygtig. For alle sine kvaliteter til trods kan ’Brudte favntag’ ikke sige sig fri for en bismag af det lidt selvsmagende, ligesom de talrige referencer og leg med film-i-filmen-i-filmen indimellem tangerer det prangende frem for det pointefyldte." (Henrik Queitsch) ()

 • Politiken

  "... selv i sin tyndeste aftapning er spanieren god." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

I denne utrolig fascinerede historie følger vi en ældre blind filmmager, som konfronteres med sin fortid, da han hører, at hans tidligere producer er død. Brudte Favntag har to andre lag. Først og fremmest en lang række flashbacks til 90'erne, da han indspillede en film med sin store kærlighed Lena (Penelope Cruz). Og herudover spiller filmen i filmen et tredje vigtigt lag. Det er en dyster og rørende skæbnehistorie, der i modsætning til mange af Almodóvars andre mere humoristiske film, bliver siddende i kroppen.

Wayne

Måske ikke Almavòdar's bedste - jeg savnede lidt af den normale sorte humor.

maria eugenia persuser/553752

En ægte Almodova film.Godt spillet som altid af Penellopy Crus.

Mrs. Mia Wallace

Ingen tvivl om Almodóvars talent for at fremstille os mennesker, i alle de nuancer vi kommer i, på godt og ondt!

Dal

Skøn film! God handling, som var forvirrende i ægte Almodóvar-stil.. Og så gør det det bare endnu bedre, at den er på spansk! Det er et fantastisk sprog!

Louiseuser/9343

Den er forvirrende, intens og genial. Lige de ting, der passer til en Almavòdar-film! Jeg kan anbefale "Volver".

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.