Cookie- og Privatlivspolitik

Brothers

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
18.03.2010
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Brothers
|

I 'Brothers' spiller Tobey Maguire og Jake Gyllenhaal rollerne fra Susanne Biers 'Brødre' (2004).

Sam er den perfekte bror, der altid har gjort alt efter bogen og er fulgt i sin fars fodspor som officer i marinekorpset.

Tommy er den uduelige bror, der aldrig har taget ansvaret for noget, har været ude i kriminalitet og som først lige er kommet ud af fængsel.

Da Sam meldes død under sin seneste mission til Afghanistan, viser Tommy sig fra en ny side. Han træder til som broderens kæreste Graces største støtte og hjælper hende med børnene og med alt det praktiske. 

Med Tommy i Sams ansvarsbevidste rolle, hvilken rolle er der så tilbage til Sam, da han mirakuløst bliver fundet i live, bærende på en frygtelig hemmelighed fra sin tid som fange hos Taleban?

Det er den irske instruktør Jim Sheridan, der står for denne amerikanske genindspilning.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (76 votes)
4.5
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Brothers' en mindre helstøbt film end 'Brødre', men stadig nuanceret, tankevækkende og bestemt værd at se - uanset om man har set originalen eller ej." (Ann Lind Andersen) ()

 • Børsen

  "... alt i alt en mindre intens film end originalen." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Susanne Bier vinder! Hendes 'Brødre' er en langt bedre film - man tænker tilbage på den og sammenligner, mens man kun er høfligt interesseret i 'Brothers'." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "Som altid, når amerikanerne piller ved en god film, frygter man det værste, men Jim Sheridans version er heldigvis både velspillet og velfortalt." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "'Brothers' er en tekstnær og troværdig genindspilning af Anders Thomas Jensens og Susanne Biers 'Brødre' med en stadig lige relevant skildring af en krigs knuste sjæle." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "Jake Gyllenhaal brænder igennem i sober Bier-genindspilning." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Shandrill

Brothers er den amerikanske genindspilning af Susanne Biers danske film Brødre med Ulrik Tomsen, Nicolaj Lie Kaas og Connie Nielsen. Normalt bryder jeg mig ikke om Hollywoods vane med at genindspille udenlandske film med amerikanske skuespillere og ser ofte kun originalen, men synes i dette tilfælde, det kunne være spændende, at se hvad Hollywood kunne få ud af Brødre.

Jeg så Brødre i biografen i sin tid og har ikke genset den siden, men husker den som et af filmåret 2004 store film.

I genindspilningen er rollerne overtaget af Jake Gyllenhaal, Natalie Portman og Tobey Maguire. Alle skuespillere, som jeg synes godt om. Filmen er indtrukteret af Jim Sheridan, som står bag flere film med Daniel Day-Lewis, men ikke har lavet film siden 2005 og frem til Brothers i 2009.

Filmen var en super oplevelse. Skuespillet levende og meget realistisk, Natalie Portman vandt en Oscar for Blank Swan i år og her viser hun også, hun er en af Hollywoods store karekter skuespiller. Den danske version af filmen, stiller sig kritisk ved, hvordan vi behandler vores hjemvendte soldater og jeg havde ikke troede, den amerikanske ville være lige så kritisk, men det var den heldigvis, for ellers ville filmen være almindelig, hvilke jeg synes ville være synd.

Lars Michael

Aldrig på højde med den danske film (brødre) men stadig en film man kan se, man kender historien.

Katja

Nej, hvor er den ældste datter i filmen dog en dygtig skuespiller! Hun er bestemt værd at opleve i denne film!

May

Fede skuespillere - ren eyecandy for både mænd og kvinder - men der manglede dybde og kant. Man fik aldrig rigtig fornemmelsen af menneskene i historien, man led ikke med dem, følte nærmest ligegyldighed overfor denne super fede historie. Kedelig film faktisk - men den får mig til at skulle se den danske, oprindelige, udgave.

Kian

den danske er ret god

jumbochamp

Must see!!!!

Lea

Hmmm den ser spændende ud? Overvejer kraftigt at tage et smut i biografen og se denne film ..

since84user/12622

Sikke da noget vrøvl jeg der skrev! "An Education " er selvfølgelig instrueret af Lone Sherfig, og ikke af susanne Bier.
undskyld, jeg græmmer mig !

since84user/12622

Se i stedet den danske udgave igen, da den er meget bedre end den amerikanske. bevars de spiller da ok, men syntes at der mangler noget kant i deres spil, og det er meget svært ikke at sidde og sammenligne filmene hele tiden, imena at man ser den.
Den havde sikkert været bedre hvis at jeg ikke havde set den danske udgave.
Nej, se istedet Susannes nye amerikanske film, som rent faktisk er skidegod, og godt kan gå hen og få en oscar eller to i år.

silja

Jeg kan tydeligt huske den danske udgave og den var uhyggelig nok i sig selv :S
tror muligvis den amerikanske version vil gøre sig godt i udlandet, hvis den minder blot det mindste om den originale udgave... for den var grum. Meget meget grum

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.