Cookie- og Privatlivspolitik

Brooklyn's Finest

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
27.05.2010
| |
2 timer 12 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Brooklyn's Finest
|

I 'Brooklyn's Finest' er den udbrændte betjent Eddie Dugan (Richard Gere) en uge fra pensionen.

Narkobetjenten Sal Procida (Ethan Hawke) har gjort op med sig selv, at han vil gøre alt for at sikre sin kone og sine børn et bedre liv.

Clarence ’Tango’ Butler (Don Cheadle) har været undercover så længe, at han er begyndt at tvivle på, om hans loyalitet er hos kollegaerne eller vennen fra fængselet Caz (Wesley Snipes) - en af Brooklyns mest notoriske narkohandlere.

Arbejdspresset er enormt, og de tre mænd må hver dag stå til ansvar for deres handlinger i et af verdens mest vanskelige jobs. Da NYPDs Operation Clean Up sætter ind mod et berygtet boligprojekt, hvor store mængder af narko er involveret, trækker Brooklyns barske 65th Precinct og områdets forræderiske kriminelle de tre betjente ind i en spiral af vold og korruption.

'Brooklyn's Finest' er instrueret af manden bag 'Training Day'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (74 votes)
3.8
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... et velmenende politidrama, der begynder godt, men ender som en kedelig kliché." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "... selvom det skarpe øje for detaljerne en overgang lidt tager pusten af filmens overordnede spændingsmomenter, er 'Brooklyn's Finest' et godt bud på to timers intens virkelighedsflugt i biografens mørke." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Det er som sådan hverken uambitøst, uspiseligt eller kriminelt dårligt - resultatet er desværre bare lidt ligegyldigt og meget hurtigt glemt." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Politi-film i mellemklasse. Acceptabel genre-film..." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "... en film med mange problemer. Helt grundlæggende hænger manuskriptet ... ikke sammen, og selv om figurerne er troværdige, er de også stereotypiske ... Det, der alligevel redder filmen, er det intense spil og ikke mindst dens dystre skildring af en storby i moralsk fordærv og den realistiske stemning..." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Dårlig film

Dude

Det er en god film, som bl.a. viser hvad en far er parat til at gøre, for at holde sammen på familien.

Wayne

Ikke meget håb at hente i en film, hvor forskellen på politi og kriminelle er til at overse. Troværdigt spil af Cheadle og Snipes - og Hawke er overbevisende som den pressede betjent der overskrider alle grænser. Gere gør det også godt som betjenten der skal på pension, som har mistet alle illusioner - man frygter at han ikke når dertil.

Nikolauser/664133

Viser New York som det er. Måske en smule for lang, men det skræmmer mig slet ikke for at give den 5 stjerner!
Kan HELT klart anbefales.

julieuser/398709

synes det var en super film og viser new york som det ogsaa kan vaere. Jeg synes der er for mange film om det perfekte manhattan, saa dejligt at se den anden side. Gode skuespillere, god historie... Vil helt klart anbefale den!

Anonymuser/0

Ved ikke hvad der sker for filmene lige pt... siden Lord of the Rings, så skal alle film være over 2 timer spilletid....

denne film igen untagelse, derfor sker det at man mister lysten til at følge med

Emma

Så lad være med at anmelde den. Hold dig til at anmelde din "egen" genre.

Synes den var ganske glimrende, og fantastisk skuespil. God film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.