Cookie- og Privatlivspolitik

Broken Flowers

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
07.10.2005
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Broken Flowers
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Kort efter at Dons seneste erobring er skredet, modtager han en lyserød konvolut med et brev. Den anonyme afsender fortæller, at Don har en næsten voksen søn, der meget gerne vil i kontakt med ham.

Don begiver sig ud på en odyssé, der fører ham tilbage til fortiden og en række kvinder, han har kendt. Hver af disse kvinder kunne være afsenderen af det mystiske brev, og Don får efterhånden sat livet i perspektiv.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (16 votes)
3.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Billy Murray er en mærkelig skuespiller , er han sjov eller alvorlig i den her film er han begge dele.Filmen er tør kedelig og meget mere.

Jeff

It has to be said, Bill Murray is a fine actor. A nice, moving story and strangely funny.

Wayne

Bill Murray havde som følsom mand i Lost in Translation. Men den ender med en tom følelse. Levemanden sendes rund til alle de tidligere kærester, for at finde den søn han aldrig har fået. Sød ide, med opmuntrende momenter, men hæver sig aldrig for alvor til noget man vil huske.

S. Rico

Det er en fin lille historie med mange charmerende øjeblikke. Bill Murray er som sædvanlig underspillet, og det klæder denne historie. Det er en slags komedie med "indhold".

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.