Cookie- og Privatlivspolitik

Brick

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Brick
|

I filmen 'Brick' finder Brendan, Joseph Gordon-Levitt (50/50), sin eks-kæreste myrdet. 

Brendan husker tilbage til det mystiske telefonopkald, han havde fået fra hende to dage tidligere, hvor hun sagde hun var i problemer. Han skjuler liget og går selv igang med at lede efter hendes morder.

Inden længe er Brendan viklet ind i en mørk og dyster mordgåde i byens hårde kerne af drugs, dealers og kriminelle. Kan han finde frem til morderen og få hævn og samtidigt selv overleve?

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
3.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Filmen kan beskrives som en high school noir film med stærk inspiration fra Twin Peaks universet. Joseph Gordon-Levitt render rundt og leger privatdetektiv og møder high school femme fatales, high school gangstere og high school narkobaroner.

Det er musikken, stemningen og handlingen, som gør det til film noir, mens karakterene i høj grad er inspireret af Bobby, Leo, James, Audrey, Donna og Laura Palmer fra Twin Peaks. Vi har således allerede fra starten af filmen en død pige, der havde gang i flere forskellige unge mænd og mørke forbindelser til underverdenen.

Joseph Gordon-Levitts hovedperson Brendan er en meget spøjs karakter og føles underligt frakoblet virkligheden i hans opførsel og næsten usårlighed. Udfordringen med filmen er at købe ind på ham som en virklig person, hvilket jeg havde meget svært ved. Men kan man det, så er det bare at nyde stemning og plot i denne helt unikke film.

Wayne

Masser af mystik, undervejs - Joseph Gordon-Levitt er som sædvanlig genial i en rolle hvor alt er pakket ind i mærkelige hændelser.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.