Breathe

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en rolig, varm og let grundstemning. I enkelte scener bliver stemningen dog kortvarigt dramatisk eller melankolsk, da en hovedperson er alvorligt syg og får det dårligt. I én scene kollapser han, og der opstår kortvarig panik blandt nogle læger, da han pludselig ikke kan bevæge sig eller trække vejret. I en anden scene ligger han i en seng og har problemer med vejrtrækningen, da hans respirator ikke fungerer. Hertil kommer enkelte voldsomme og ubehagelige scener, hvor samme hovedperson ligger i en seng, og man ser blod der sprøjter ud af et hul i hans hals, bl.a. mens hans søn står og ser skræmt til. Trods den varme og generelt positive fortælling, vurderes filmen derfor, at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
31.05.2018
Originaltitel: 
Breathe
Genre: 
Spilletid: 
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Skal du se Breathe?
(42 stemmer)

Resumé

Filmen 'Breathe' er en autentisk historie om Robin Cavendish og hans kone Diana.

Robin bliver som 28-årig ramt af polio, der gør ham lammet fra halsen og ned.

Lægen siger, at han kun har tre måneder tilbage at leve, men ender med at begive sig ud i verdenen med Diana, i håb om at hjælpe andre med samme lidelse.

Hovedrollen bliver portrætteret af Andrew Garfield, som senest har været aktuel i den Oscar-vindende krigsfilm Hacksaw Ridge.

Skuespilleren Andy Serkis har sit debut i instruktørstolen, og i 2018 kommer han med adventurefilmen Jungle Book: Origins.

Mere omtale af 'Breathe' følger...

Relaterede nyheder

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.