Cookie- og Privatlivspolitik

Brahms: The Boy II

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
18.06.2020
| |
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Brahms: The Boy II
|

Gyserfilmen ’Brahms: The Boy II’ (’The Boy 2’) er fortsættelsen til dukke-gyset The Boy fra 2016.

Den første film handler om en barnepige, som skal passe et ægtepars 8-årige dreng. Drengen viser sig imidlertid - og til hendes overraskelse - at være en dukke.

I denne efterfølger flytter en familie ind i huset, uden dog at kende til de skræmmende begivenheder, der har udspillet sig forud for deres indflytning.

Dukken Brahms er stadig at finde i palæet. Snart tager familiens dreng således den urovækkende dukke til sig som sin nye ven.

I ’Brahms: The Boy II’ har dukken stadig en række strenge regler for, hvordan han skal behandles. Følges disse regler ikke, vil der ske grumme ting - og det er netop tilfældet i denne 2’er.

Filmen befinder sig i undergenren af dukke-gys, der bl.a. tæller Child’s Play med dræberdukken Chucky, videre til den nyere Annabelle.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
4.1
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Weekendavisen

    "Baghistorien er justeret, så et nyt cast kan gyse og gå fra forstanden. Det gotiske look er smukt gennemført. Til gengæld er der ingen kraft i historien." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.