Cookie- og Privatlivspolitik

Bottle Shock

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
28.08.2009
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bottle Shock
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

'Bottle Shock' foregår i 1976, året hvor alt blev forandret indenfor vinens verden pga. en blindsmagning i Frankrig, hvor californiske vine sensationelt vandt over de franske. 

For den britiske vinhandler Steven Spurrier, Alan Rickman (Harry Potter og de Vises Sten), findes der ikke noget bedre end fransk vin. Det til trods for rygterne om, at det er Californien som kommer til at stå for fremtidens bedste vine.

Sikker i sin sag om at vingårdene i Napa Valley ikke er nogen alvorlig konkurrence for de etablerede franske vinhuse, udfordrer han amerikanerne til en blindtest.

Men da han opdager en dal fuld af ambitiøse, dygtige og erfarne vinproducenter som Jim Barrett, Bill Pullman (Independence Day), frygter han, at pr-stuntet kan ændre vinens historie for altid.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (55 votes)
4.3
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... selv om der er frydefulde små scener undervejs ... er manuskriptet for lemfældigt og dialogen direkte dårlig mange steder. Det hele er for sporadisk sammensat..." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Rigtig fin bouquet - som en sympatisk fætter til det prisbelønnede vindrama 'Sideways' hygger 'Bottle Shock' om biografgæsten..." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... fortærskede floskler..." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... en sød og dybt underholdende film, der levende formidler passionen for vinen." (Nanna Frank Rasmussen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Hyggelig historie - fransk selvtilfredshed møder en uventet udfordrer.

Næsten en Morten Korch historie på amerikansk. En drøm er ved at briste, men reddes i sidste øjeblik.

Chrina

Nu så jeg denne film i flyet på vej til New York.
Det er klart en film jeg vil anbefale til film elskere og endda til dem der kun ser en film i ny og næ.

Filmen er så fuld af liv og glæde at den bliver magisk . Eliza Dushku er desværre kun kort med i filmen men rørte mig ikke spor, selvom det var pga. af hende jeg så den.
Filmen foregår i 70'erne, hvor det mentes at franske vine var det fineste man kunne drikke. Ejeren (Alan Rickman) af en lille vinbutik i Frankrig tager ud i verden for at smage på andre vine, idet hans ven (Dennis Farina) er sikker på at andre vine kan slå de franske. Han (Alan Rickman) holder en blindsmagnings komkurrence for at bevise, at franske vine slår dem alle. Mange flere fantastiske skuespillere er med. Den er baseret på rigtige begivenheder.

Dette er kun min mening, så tag ind og se den - skriv tilbage.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.