Cookie- og Privatlivspolitik

Bottle Rocket

|

Med sin charmende debutfilm 'Bottle Rocket' om tre texanske tyve sneg Anderson sig ind på den på den amerikanske indie-scene. Anthony (Luke Wilson), Dignan (Owen Wilson) og Bob (Robert Musgrave) forsøger at gøre karriere i tyveri-branchen, og drømmen er at leve i sus og dus af byttet fra deres bedrifter. Der er bare et lille problem: De alle er meget naive! Mødet med den kriminelle underverden bliver derfor noget helt andet, end de havde forestillet sig. En eccentrisk lille heist-komedie, hvor Andersons sympati for den lille mand kommer til udtryk.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
4
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Luke og Owen Wilson er vældig charmerende som de to talentløse kupmagere. Storebror Andrew Wilson er til gengæld meget ucharmerende i rollen som den trælse Future Man, hvis bror Bob også er med i den lille tyvebande.

De har i første omgang lidt held med sig og får en smule startkapital efter et lille-bitte røveri i en boghandel. Herefter fordriver de tiden i "The Not-So-Grand Texas Motel", hvor næste kup planlægges, og hvor Luke Wilson's karakter har en romance med en af rengøringspigerne. I denne del af filmen er der ikke meget fremdrift, og det hele går lidt i stå.

Men så bliver det tid til det afgørende heist, og der serveres en vanvittig afslutning. Det er bestemt ikke Wes Anderson's bedste film, men det er interessant at se, hvordan det startede. Der er allerede her en del af hans kendetegn, herunder musikken, der spiller en fremtrædende rolle. Det er også super sjovt at se Owen Wilson i hans første filmrolle. Han ligner slet ikke sig selv med den korte army-frisure og en attitude, der udstråler (misforstået) struktur og orden.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.