Boss Baby 2: Det blir' i familien

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk grundstemning og er fortalt i et højt tempo. Den indeholder dog også scener med dramatik og mildt skræmmende indhold. I en scene er børn i fare for at drukne. I en anden scene omringes børn af zombieagtige hypnotiserede voksne. I en tredje scene er et barn ved at fald ned fra stor højde. Da ingen imidlertid kommer egentligt til skade, og da det voldsomme hurtigt forløses med humor, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
14.10.2021
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Boss Baby: Family Business
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, Babybio 2D - dansk tale
|
Billetter

Animationsfilmen 'Boss Baby: Det blir' i familien' er efterfølgeren om baby-bossen i jakkesæt, Boss Baby, hvor drengen Tim fik lillebroren, Ted, der ankom i jakkesæt og talte som en voksen.

Denne gang er de to brødre blevet voksne, men må forvandles til babyer igen, da en ondsindet baby-konspiration truer menneskeheden. Kampen tager de op i selskab med Tims datter, der også er en såkaldt Boss Baby.

Mere omtale af 'Boss Baby: Det blir' i familien' følger...

Skal du se Boss Baby 2: Det blir' i familien?
(281 stemmer)

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mushtaba

Yeah we can see boss baby hazard Eden boss baby there can be no come on Spice baby you have a gun out of us laugh about the bilka Punjab

Mushtaba

New film Disney sjov og dasnk
Dus

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.