Cookie- og Privatlivspolitik

Boss Baby 2: Det blir' i familien

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk grundstemning og er fortalt i et højt tempo. Den indeholder dog også scener med dramatik og mildt skræmmende indhold. I en scene er børn i fare for at drukne. I en anden scene omringes børn af zombieagtige hypnotiserede voksne. I en tredje scene er et barn ved at fald ned fra stor højde. Da ingen imidlertid kommer egentligt til skade, og da det voldsomme hurtigt forløses med humor, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
14.10.2021
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Boss Baby: Family Business
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, Babybio - dansk tale
|

Animationsfilmen 'Boss Baby: Det blir' i familien' er efterfølgeren om baby-bossen i jakkesæt, Boss Baby, hvor drengen Tim fik lillebroren, Ted, der ankom i jakkesæt og talte som en voksen.

I efterfølgeren er brødrene blevet voksne og har fået vidt forskellige tilværelser. Ted er blevet en succesfuld direktør, og er Tim hjemmegående med to børn. Men alt ændrer sig, da Tims mindste barn, Tina, viser sig at have overtaget kontakten til Babycorp.

Tina afslører også, at den onde Dr. Armstrong har sat sig for at overtage verdensherredømmet, og de eneste, der kan stoppe ham, er Tim, Tom og Tina.

Men planen inkluderer, at de voksne brødre går i barndom igen – bogstaveligt talt – går i barndom igen.

'Boss Baby: Det blir' i familien' er ligesom forgængeren baseret på børnebøger af Marla Frazee, og bag produktionen står DreamWorks Animation, som tidligere har budt på underholdning for børn og barnlige sjæle med filmene om Croods, Shrek og Kung Fu Panda.

Filmen vises med dansk tale af bl.a. Søren Pilmark, Esben Smed, Mille Lehfeldt, Anders Bircow og Julia Bircow.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (37 votes)
3.2
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Dagbladenes Bureau

    "De fine, sande temaer, som helt drukner i udvendig animationsaction, er begrebet tid, der opleves så forskelligt alt efter, hvor i livet man befinder sig [...]. Et smukt tema, som passer fint til en julefilm, og som ikke fortjener at blive indspundet i klæbrig familiedyrkelses-candyfloss som her." (Helle Sihm)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ghita

Var ekstremt kedelig og var ved at falde i søvn. Familien ved siden af gad ikke se den færdig og gik før tid. Første gang jeg har oplevet nogen forlade en film før tid.

maria

God
meget sjov forventningerne er rigtig høj kunne godt se den igen

Mushtaba

Yeah we can see boss baby hazard Eden boss baby there can be no come on Spice baby you have a gun out of us laugh about the bilka Punjab

Mushtaba

New film Disney sjov og dasnk
Dus

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.