Cookie- og Privatlivspolitik

Borat

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
03.11.2006
| |
1 time 24 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

"Borat" bringer stjernen fra Da Ali G Show", Sacha Baron Cohen, sin fuldkommen vanvittige karakter, Kazakhstan raporteren Borat, til det store lærred.

I denne hylende morsomme film rejser Borat fra sit primitive hjem i Kazakhstan til USA for at optage en dokumentarfilm. Det bliver en afsindig rejse gennem USA, hvor Borat møder en masse helt almindelige mennesker i helt almindelige hverdagssituationer - og det får både uforudsigelige og temmelig hysteriske konsekvenser.

Borat er ikke for sarte sjæle! Kom ikke og sig, I ikke blev advaret!

Andre film af Sacha Baron Cohen er Bruno og The Dictator.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (73 votes)
4.3
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

En af de sjoveste film der nogensinde er lavet. Og uden tvivl den bedste og sjoveste mockumentary nogensinde. Ansigtsudtrykkene på de stakkels amerikanere, som uden at vide det bliver ofre for Borats verdenssyn, er ubetalelige.

Filmen holder 100% ved gensyn efter næsten 15 år. Faktisk er det helt sørgeligt at tænke på, at det nok ville være umuligt at lave en tilsvarende film i nutidens politiske korrekte verden. I hvert fald ikke uden at blive sagsøgt i hoved og røv (hvilket han vist også til dels blev dengang).

Nikolaj

Modig og super sjov film med Sacha Baron Cohen. Som mildest talt er genial i filmen.

Nikolaj

Sacha Baron Cohen har opfundet en virkelig kreativ og sjov figur i form af den forvirrede Borat. Blandnigen af dokumentar og en opfundet handling virker rigtig godt. Det er til tider svært at vurderer om hans ofre er med på joken eller ej, men det er også en del af det der gør filmen rigtig sjov.

Filmen leverer ulækre øjeblikke men også lårklaskende sjove øjeblikke. Den har et rigtig godt mix af det vulgære og sjove! Borat er og bliver Sacha Baron Cohens bedste rolle og figur, og fortjener absolut en plads blandt verdens komediefilm!

Malene

Borat er fast kost i min dvd-afspiller. Nuff said! :)

Jeff

After this movie I felt sorry for those in the theatre with me. My laughter lasted so long and was so loud, there could only have been 5 minutes of this movie where I didn’t laugh.

Wayne

at det ender med at blive sjovt. Noget af det er konstrueret - andet er ikke.

Nicolai

Fed badedragt, fed humor og sjov historie uden nogen form for substans, me jeg grinede rigtig mange gange og det er alt, hvad jeg kan ønske mig af denne film

Kian

:;>!

Nogenuser/12232

det er noget helt andet.
vildt den kan vinde priser

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.