Cookie- og Privatlivspolitik

Bora Bora

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
01.09.2011
| |
1 time 16 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bora Bora
|

I ’Bora Bora’ er Mia er på kant med alle. Det går skidt i skolen, og hendes mor er konstant efter hende. Mia har kun fred, når hun løber - det er hun til gengæld rigtig god til.

På Strøget møder Mia Zack, der tilhører en gruppe unge, der lever af lommetyveri og desuden samler penge ind til at skabe deres eget sted – et sted uden voksne. Mia slutter sig til dem og forelsker sig hurtigt i den charmerende Zack, men friheden og glæden i gruppen og forholdet til Zack er konstant under pres på grund af interne intriger.

Mia må gøre op med sig selv, om hun vil blive ved med at løbe fra sine problemer eller se dem i øjnene og gøre noget ved dem i en film med kærlighed, dans, action og masser af musik.

’Bora Bora’ er instrueret af Hans Fabian Wullenweber (Klatretøsen, Cecilie).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1479 votes)
5
3

Instruktør

Relaterede nyheder

Ung kærlighed i 'Bora Bora'
11 år siden

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Enkelte steder går der en kende for meget musikvideo i den, men for det meste fungerer det. Netop fordi sangen, dansen og de skøre kostumer bringer tankerne hen på, at det hele er en leg..." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Selv er jeg nok ikke lige målgruppen, men er man begyndende teenager og vild med 'High School Musical' og 'Glee', så rammer 'Bora Bora' lige i plet." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "Det er fuldstændig uvedkommende og fodslæbende, i en grad så selv den ultrakorte film kommer til at virke meget lang. Replikkerne lyder som en hjælpeløs blanding af noget fra en pædagogisk 1970'er-film og nogens forsøg på at lyde popsmart årgang 2011, og teksterne til de Medina-agtige sange (med adskillige ophavsmænd og -kvinder) er ikke spor bedre." (Jakob Levinsen)

 • Politiken

  "... den hovedkulds udvikling, Mia skal gennemgå på rekordtid, er nærmest umulig at gøre blot tilnærmelsesvis troværdig. Nu er troværdighed i realistisk forstand måske ikke det mest centrale i en musical, men ’Bora Bora’ er dog alligevel så forankret i en genkendelig dansk ungdomsvirkelighed, at plottet og rollerne bliver svært at tage bare en lille smule alvorligt." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "... 76 minutter med mange underproducerede videoclips er ikke nok til at forløse ideen inde i midten. Denne er dog god, og Boussnina og Rathke er et indtagende par, der bærer filmen længere, end den fortjener. 'Bora Bora' er særdeles sympatisk, men det er svært at forestille sig skarer, som vil ind at se filmen igen og igen." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Den havde fået gode anmeldelser, så jeg tillod mig i sin tid at tage ind at se den.

Men jeg blev blev simpelthen så skuffet, at jeg ærgre mig over jeg havde brugt penge på den.

Jeg ville kalde det for en musical med dårlige sange, og en utrolig dårlig historie.

Lisette Melgaard

En god film, som jeg stærkt kan anbefale, skal i hvert fald også købe den på DVD :)

Jasminuser/926122

Den må bare ses!!!!!!

Sophie

Jeg var inde og se den til en af mine veninders fødselsdag. Jeg syntes personligt at den ikke var særlig god. Handlingen var fin nok, jeg syntes bare at den var lidt for sukkersød.

eva

jeg er elle vild med denne her film ;)

Sofie

Bora bora er en god film, men jeg er en kvinde som hader musicals så derfor for den kun 3 stjerner ud af 6

channe

den er rigtig god, men de synger alt for meget i filmen (-:

Line

Bora Bora er en helt fin film. Det var en af de film man ikke behøvede at tænke mere over for at forstå, og det var rigtig rart :) Sangene blev nogle gange lidt for meget, men andre gange var de rigtig gode :) De havde også bare super fedt tøj og lavede helt vildt seje stunts :)

Birgitteuser/92558

david

Frederikkeuser/959650

Ja, mig som hader danske film tog ind og så denne da jeg synes at den virkede god nok..
Og jeg blev faktiisk overrasket over den!
JEg synes personligt at den er rigtig god!
Og jeg synes klart man skal se den!<3

BORA BORA ER FANTASTISK!
Den er virkelig god llavet!
Det må sq tag hatten af for.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.