Cookie- og Privatlivspolitik

Boogie Nights (1997)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Boogie Nights
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning m. intro
|

'Boogie Nights' følger en ung mand i 70'erne og 80'erne, som bliver en stor stjerne i den opblomstrende pornoindustri i Californien.

Filmen var nomineret til tre Oscars for Bedste manuskript,  mandlige og kvindelige birolle.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
4.7
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Helt igennem super film! Jeg vidste ikke rigtig noget Boogie Nights før jeg så den, og havde derfor ikke de store forventninger. Jeg blev ikke skuffet! Filmen er præget af ikke-eksisterende tabu'er og en god, lidt sort, humor! Filmen foregår nærmest i en surrealistisk univers, lidt a la Coen brødrenes film. Slutningen på filmen er på en måde overraskende, men også den man håbede på. Jeg kan ikke sige noget dårligt om denne film!

Jeg har hørt fra en ven, at Boogie Nights er en af Quentin Tarantionos favoritfilm... Alene af den grund bør man se den!

Bjerg

Har ikke så meget at sige om den her. Andet end den er fantastisk. Se den hvis ikke du allerede har gjort!

Wayne

Paul Thomas Andersons legendariske gennembrudsfilm om Dirk Diggler, en særdeles veludrustet mand - spillet af Mark Wahlberg og med en perlerække af gode skuespillere til at bakke op. Filmen handler om Sexindustriens "uskyldige" barndom, og starter i komiske toner, baseret på den lette moral og glitter fra sen 70'erne og starten af 80'erne - men viser selvfølgelig også den forventelige nedtur. Filmen indbragte 3 Oscar nomineringer, blandt andet til Burt Reynolds - hvilket må siges at være højdepunktet i hans karriere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.