Cookie- og Privatlivspolitik

Bones and All

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en dramatisk grundstemning, og den indeholder mange scener med brutale overfald og mord. I adskillige scener ses blodigt udpenslede fremstillinger af kannibaler, der dræber og spiser mennesker. På grund af det voldsomme indhold, vurderes det, at filmen kan virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
24.11.2022
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bones and All
|
Versioner: se alle
2D, Forpremiere m. intro
|
Bones and All plakat

Det romantiske drama 'Bones and All' følger den attenårige Maren og den rodløse Lee.

Maren tvinges hurtigt til at lære, hvordan man overlever et liv på bunden af samfundet i Ronald Reagans Amerika. De to mennesker mødes i deres fælles trang efter menneskekød, og de følges på en lang rejse, som tager dem igennem gemte korridorer og lukkede døre.

Trods de bedste intentioner, leder deres veje tilbage til en skræmmende fortid, og til en skillevej, som vil afgøre om deres kærlighed kan overleve deres skyggesider.

I filmens to hovedroller finder man Timothée Chalamet og Taylor Russell, og sidstnævnte vandt Marcello Mastroianni-prisen for bedste unge skuespiller på Venedig Filmfestivalen 2022.

'Bones and All' instrueres af Luca Guadagnino, der bl.a. også har stået bag den romantiske Call Me By Your Name og gysergenindspilning Suspiria.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)
4.9
4.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Børsen

  "'Bones and All' er en film, der aldrig er set før i biografen. Man går fra det store lærred med billeder, man ikke kan glemme." (Michael Solgaard)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Unge stjerner er magnetiske som fortabte skæbner i Luca Guadagninos brusende og lyriske kannibalromance." (Wendy Ide)

 • Information

  “Maren er intenst, sultent spillet af Taylor Russell; og Lee, realiseret med skødesløs, hårdhudet charme af Timothée Chalamet” (Ralf Christensen)

 • Jyllands-Posten

  "[Luca Guadagnino] film emmer af æstetisk refleksion, af lad overgivelse til skønheden – også i det grimme – og af figurer, som balancerer mellem det karikerede og det fuldkommen identificerbare." (Katrine Sommer Boysen)

 • Kristeligt Dagblad

  "Takket være den fornemmelse af rigtige mennesker, kannibaler eller ej, og takket være den mættede miljøfornemmelse, lever 'Bones and All' faktisk for øjnene af os. Det er virkelig vellavet film." (Per Juul Carlsen)

 • Politiken

  “Som muse for instruktør Luca Guadagnino stjæler Timothée Chalamet igen hver en frame i ‘Bones and All‘“ (Joakim Grundahl)

 • Soundvenue

  "Altopslugende undergangskærlighed med hud og hår [...] Et dybt originalt værk fra en af tidens store mestre." (Jacob Ludvigsen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Poul

Det var en klasse film synes vi i familien.

Dbh
Poul Cal
medarbejder af glassify.dk

Jesper Ørsted

"Bones And All" er en variant over vampyrfilmen, men filmens vampyrer er her kannibaler. Deres trang til menneskekød er nedarvet og manifesteres sig i en enog meget tidlig alder. De kan lugte sig frem til hinanden og deres bytte. Kendle Coffey og Timothée Chalamet gør det rigtigt godt som et ungt kannibalpar. Mark Ryland spiller med overbevisning en uhyggelig kannnibalbums og han ligner meget William H. Macy. Mon ikke "Near Dark" (1986) har været inspirationskilde? Den minder en del om den og har nogle af de samme temaer. Filmens titel, "Bones and All": Man er ikke en rigtig eater, før man har spist sit første offer, bones and all. Med hud og hår.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.