Cookie- og Privatlivspolitik

Bolt

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
06.02.2009
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bolt
|

Bolt er navnet på en super-hund, for hvem hver dag er fyldt med eventyr, fare og mysterier. I hvert fald indtil kameraet stopper.

Da stjernen i et succesfuldt TV-show ved et uheld bliver sendt fra sit studie i Hollywood til New York, begynder hans største eventyr til dato, en rejse tværs over landet gennem den virkelige verden for at komme tilbage til sin ejer og medspiller, Penny.

Udstyret med den vrangforestilling, at hans egne utrolige bedrifter og evner er virkelige, og med hjælp fra to usædvanlige rejsekammerater – en afdanket huskat ved navn Mittens og et hamster ved navn Rhino – vil Bolt opdage, at han ikke behøver superkræfter for at være en helt.

'Bolt' er en Disney-film med fuld fart over feltet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1207 votes)
4.3
4.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Filmen har sine lidt for sentimentale øjeblikke og varierer gerne velkendte klicheer, men den sprutter af lystig slapstick for børnene og vittig satire for de voksne, så med sine ekstremt veloplagte danske stemmer er »Bolt« alt i alt prægtig underholdning for hele familien." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... med den nye Disney-klassiker nummer 48 ser det ud til, at John Lasseter og Pixar-folkene har løftet niveauet hos den gamle, let slumrende tegneseriekæmpe". (Jakob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Sjældent er dyrs mimik ramt så præcist, og filmen skal nok få det til at gibbe lidt i pupillerne og lattermusklerne – navnlig hos de mindste." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Filmen kan ikke sammenlignes med de store animationshit som ”Shrek” og ”Ratatouille”, men den fungerer inden for sine egne rammer". (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "... med imponerende actionscener (især i de indlagte tv-episoder), dreven dramaturgi, et par gode sange og strålende stemmer på både engelsk og dansk (duerne har f.eks. vittig dansk stjernebesætning!) lykkes det altså i det hele at få mere strøm på ’Bolt’, end hunden alene kan præstere". (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Disney glemmer sine rødder, og disker op med noget man slet ikke forbinder med dem. De kunsteriske kvaliteter trækker spor tilbage til Min Skøre Familien Robinson, hvilket ikke er nogen god arv at bygge videre på.

Nikolaj

Synes det er den bedste Animations film af disney, dog savner jeg lidt tegnefilmene.

Jeff

A good premise and nicely funny in parts.

Wayne

absolut jævne. Historien er vel ok - men animationen er jævn og ikke på Disney niveau.

 niceuser/446455

elsker bolt en super film

Sanne

Bolt er en rigtig sjov og sød og spændende disney film. Den er som altid flot lavet, skæge karakterer i, masser af humor, og egentlig en god historie. Men heller ikke den letteste historie. Hvis man påtænker at se denne film med et lidt yngrer publikum kræver filmen lidt forklaring. Men for større børn eller bare barnlige sjæle er det en god film

Ulrik

I 2008 stjal de hundene scenen i Hollywood.

Både overvældene, morsom og sørgelig.

Jeanetteuser/626753

Rigtig sjov film,- og jeg ELSKER Rhino!! Hvor er det dog fantastisk fundet på med den bold han render rundt i!

Fbarbesuser/244560

En god film. rigtig hyggelig og sjov

metteuser/375692

Flot lavet og en rigtig god, spændende, dramatisk, lidt sørgelig og skæg historie.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.