Cookie- og Privatlivspolitik

Bollevenner

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
22.09.2011
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Friends with Benefits
|

I den romantiske komedie 'Bollevenner' forsøger den New York-baserede headhunter Jamie at lokke den LA-baserede Dylan til et lukrativt job i New York, og de to singler bliver hurtigt gode venner.

De har begge været igennem så mange forliste forhold, at de aftaler at droppe den overvurderede kærlighed og fokusere udelukkende på at have det sjovt og nyde livet.

Da Dylan flytter til byen og begynder at hygge sig med Jamie, griner de meget af den kærlighedsmyte, de mener Hollywood kun har opfundet for at lokke svage sjæle i biografen.

Snart vover de sig ud i et sexet vokseneksperiment: Kan to venner tilføje "hyggesex" til deres platoniske venskab og så undgå alle de faldgruber, der uvilkårligt opstår, når man bliver forelsket?

Eksperimentet viser sig dog at blotte dem langt mere – og i flere henseender - end planlagt.

'Bollevenner' er instrueret og produceret af Will Gluck ('Easy A') og i hovedrollerne ses Justin Timberlake ('The Social Network', 'Alpha Dog') og Mila Kunis ('Black Swan', 'Droppet af Sarah Marshall').

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (405 votes)
4.8
3.2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Trods ugens mindst attraktive titel er 'Bollevenner' ugens bedste date-film." (Henning Høeg)

 • Berlingske

  "'Friends With Benefits' er både velskrevet og ekvilibristisk afleveret. En del af gevinsten ligger naturligvis også i den måde de to stjerne fortolker situationerne på. Med humor og overskud." (Jacob Wendt Jensen)

 • Ekstra Bladet

  "Men allerværst er nu de to hovedrolle-indehavere, Justin Timberlake og Mila Kunis, som mest af alt giver en lyst til at tage til New York og kaste sig fra den første, den bedste skyskraber: De snakker. H-e-l-e tiden." (Kirstine Krefeld)

 • Jyllands-Posten

  "Det er rapt og kvikt fortalt, og Mila Kunis og Justin Timberlake gør det begge udmærket i hovedrollerne. Især Patricia Clarkson som Jamies grænseoverskridende mor er charmerende, men det rykker ikke nok ved det forudsigelige og jævne udfald." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Undervejs taber 'Bollevenner' pusten og ender med at blive en af de klicheer, den indledningsvis tager pis på. Men i kraft af sine to hovedpersoner er der også en varm, menneskelig tone..." (Erik Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Er uden tvivl en af de smukkeste skuespiller der findes lige nu, men sin skuespil præstation kniber altså en del.

Bestemt ikke en speciel god skuespiller, Justin Timberlake gør det bedre, dog stadig ikke helt op at ringe.

Filmen har lidt humor, men den fokuserer for meget på at Mila Og Justin skal have sex.

Lisa

Romantisk komedie, kærlighed skal findes de underligste steder. Måske ligefrem i drømmen om det perfekte "forhold"

Mike

Det var en sjov romantisk komedie, og selv om det hele var lidt kliché agtigt og man kunne sidde og forudse hvad der ville ske, så giver jeg den stadig 5 stjerner, for det gode skuespil og den gode underholdning jeg fik, den var alle 105 min værd.

Wayne

Og temmelig forudsigelig.

Sanne

Jeg havde egentlig svorret jeg ikke gad se denne film. Men en aften blev det alligevel denne film jeg endte med at se, og den var langt bedre end forventet. Mila kunis spiller virkelig godt, det må man give hende. Og selv Justin gør det ganske godt. Filmen er skæg en anelse pinlig og egentlig underholdende. Ikke speciel nytænkende, men hvad gør det.

Frkbrokuser/935539

Jeg havde ikke de store forventninger til denne film, da jeg synes den allerede er lavet med Ashton Kutcher og Natalie Portman. Men den overraskede mig meget. Den er super sjov og de to hovedroller, Mila Kunis og Justin Timberlake, er bare lækre at se på. Men så er den heller ikke dybere. Dejlig nem og underholdende komedie:)

Lineauser/491395

Jeg havde ikke forventet så meget af den, men den overraskede mig faktisk, og endte med at jeg satte den på min top 10 liste:D

Cathrine

Jeg er normalt ikke til for tøsede kærlighedsfilm, men den her havde en anden virkelig sjov side. De to hovedrolle indehavere var geniale og havde rigtig godt sammenspil. Helt sikkert anbefalelsesværdigt!

Ceciliauser/264125

Rigtig rigtig sjov og god film! Og nogle rigtig lækre personer der spiller med, hvilket gjorde den bedre, selvom Justin dog ikke er den bedste skuespiller, og ikke spiller rollen fantastisk godt!
Men hel klart værd at se igen når den kommer på dvd

Hannahuser/944318

FUCK... En NICE FILM

Jeg elsker den det er den bedste bollevenner film jeg har set længe det LOVER jeg jer..... Se DEN i kommer til at ELSKE den...

SE DEN... :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.