Cookie- og Privatlivspolitik

Bølle på eventyr

Tilladt for alle
Det vurderes, at filmen ikke indeholder elementer, som kan virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
09.07.2020
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Trouble
|
Bølle på eventyr plakat

Familiefilmen 'Bølle på eventyr' handler om den forkælede hund Bølle, der lige siden han var hvalp, har levet et overdådigt liv i et stort palæ.

Da Bølles velhavende ejer dør, står han for første gang på egne poter i en ny og skræmmende verden, hvor han pludseligt er blevet til den lille grimme ælling.

Samtidig ansætter grådige slægtninge en uærlig og excentrisk hundefanger til at finde Bølle, som i mellemtiden har fundet ud af, at han skal arve den gamle dame.

Bølles flugt fra hundefangeren fører ham til mødet med den barske og hjemløs hund Rousey, som lærer Bølle smarte kneb i den virkelige verden, og den 18-årige musiker Zoe, der kæmper for at finde sin plads i verden.

På deres egen unikke måde hjælper både Zoe og Rosey Bølle med at finde ud af, hvad der betyder mest her i livet: Ikke alt det, du har - men hvem du i virkelighenden er.

'Bølle på flugt' følger i fodsporene på andre animerede hunde-film som '101 Dalmatinerne' og senest Dronningens corgi.

Filmen vises med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (39 votes)
3.5
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "... en både meget sød, underholdende og for de mindste også spændende animationsfilm, der nok ikke byder på de store overraskelser, men som heller ikke er todimensionelt unuanceret, som mange børnefilm stadig er det." (Katrine Sommer Boysen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.