Cookie- og Privatlivspolitik

Bob Bob Bølle-Bob - Alle tiders helt

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
15.07.2010
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bob Bob Bølle-Bob - Alle tiders helt
|
Bølle-Bob er skolens ballademager, men han er aldrig rigtig slem. I 'Bob Bob Bølle-Bob: Alle tiders helt' skal hans forældre ud og rejse.

Bølle-Bob narrer sin tante Anne, der ellers skulle passe ham, til at blive væk, og Bob har nu frit spil til sine gale streger.

Da byens borgmester vil lukke skolen for at spare penge og opføre et kemisk værk, får Bølle-Bob de øvrige indbyggere, som heller ikke vil undvære skolen, med i en modstandsbevægelse.

Sammen med den gamle rockmusiker Valde opsætter de en musical, der skal hæve skolens elevtal, så skolen kan få lov at forsætte.

De har kun én uge til at sætte det hele i værk, og det hele er på randen til at gå galt, men Bølle-Bob er heldigvis alle tiders helt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (211 votes)
4.1
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Ingen kan redde denne fæle filmiske fuser, der fungerer som en pinefuld påmindelse om, at Regner Grasten ikke har opgivet sin plan om at føre den danske befolkning tilbage til stenalderstadiet." (Ebbe Iversen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Musikken holder stadig - og så kan de børn altså danse. Jo, filmen er sgu en hel fornøjelse indimellem. Jeg kunne ønske mig, at nogen - når de næste gang kaster sig over 'Bølle Bob' - tager fat i de mange følelser om, hvor svært det er hverken at være 'rigtigt voksne' eller rigtigt børn'..." (Kirstene Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Filmens danse- og sangnumre er acceptable, om end lidt gumpetunge i enkelte øjeblikke, men som helhed lykkes forehavendet tilfredsstillende..." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "... ikke sjov for voksne eller børn." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Den her synes jeg er lidt kedelig.

Nicolaiuser/319840

den var okay

Essieuser/12540

Ikke lige frem verdens mesterværk og nu er det sådan at man ikke bare hele tiden kan lave en eller anden bølle bob film..Min veninde og jeg tænkte vi skulle se en film i biografen nu kom vi også 20min. senere til filmen men det var heller ikke fordi der var specialt mange mennesker i bioen

Elisabeth

Jeg var inde med min familie og se den, og mine små søskende grinte bare hele filmen igennem. Jeg selv på 12 synes, at den var meget kedelig. Kedelig for voksne, for "pervers" for børn, eller små børn. F.eks. er der mange sange hvor der kommer "seksuelle temaer", hvilket ikke er normalt, at børn synger det.. Ikke en særlig god film, desværre.

simonuser/867914

filmen var ok men sangende var ikke gode og dårligt sunget

Gitteuser/265237

Come on! Man kkan sgu ikke blive ved med at lave flere bølle-bob film! Tag jer sammen, og begynd og lav noget ordentligt og NYT!

Tina Stig

Jeg var inde og se Bølle-Bob-filmen med mine to børn på 5 og 6½ år og min veninde og hendes 2 børn på 4 og 8½ år igår søndag og jeg må give mange af anmelderne ret. Den hører ikke til blandt de bedste børnefilm jeg har set - og det er en del efterhånden. Jeg synes at skuespillerne spillede jævn eller dårligt og den virkede lidt amatøragtig.

Men børnene synes den var god - specielt nynner de musikken, som
de godt kendte i forvejen fra den gamle film.

Johnuser/182675

Det er nok den værste film jeg nogensinde har set. man går ind i biografen med gode forventninger til en sjov Bølle-bob film og hvad får man en film der ligeså nemt kunne have været optaget af nogle små børn med et kamera.

Marie Louise

Nå, så tænkte jeg jo selvfølgelig hey - jeg skal sgu ind og se Bølle-bob, eftersom en ven inviterede mig for sjov. Jeg havde håbet på originalen, i lidt mere moderne form og havde glædet mig til sangene som man kender. Men nej, for det første er handlingen helt lavet om, og den er ikke ret spændene sat op. Sangene er sikkert også egnet for mindre børn, men de er altså lidt underlige og kedelige, og en af dem lidt pervers! Jeg skal ihvertfald ikke nyde denne film igen.

Pelleuser/552627

Bob bob bølle bob giver den max gas i et brag af en film! de etiske aspekter kombineret med den dynamiske scenografi giver virkelig filmen kvalitet og stof til eftertanke.... selve filmens geniale plot tager dig rundt om hele følelsesregistret. Man for ikke et ben til jorden førend man igen kastes hensynsløst ind i endnu et socialerealistisk dilemma... simpelthen genialt... aldrig før set på den danske filmscene... må jeg gratulere meine herren.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.