Cookie- og Privatlivspolitik

Bloodsport (1988)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bloodsport
|

I filmen 'Bloodsport' viser Jean-Claude Van Damme - i sin første amerikanske film - en imponerende fysik og balance mellem elegance og dræbende effektivitet.

Ninjitsu-eksperten Frank Cox oplever sit livs sorg, da hans læremester udånder i hans arme. Nu må han opfylde mesterens sidste ønske og rejse over på den anden side af jorden.

Her skal han forsøge at komme til at deltage i kampsportens ypperste mesterskab, Kumite, der kun afholdes hvert femte år og altid i fuldkommen hemmelighed. Der kæmpes på tværs af vægtklasser og enhver variation af teknik.

'Bloodsport' blev det store genenmbrud for Jean-Claude Van Damme.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (23 votes)
4.6
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Fremragende Action

Antaeus

Jeg husker stadig historien til hvorfor jeg bare skulle se den film. Vi sad i toget hvor en af mine gode venner meget levende og beskrivende fortalte om en film han havde set, Bloodsport. Om hvordan den var autentisk og det handlede om verdens bedste kæmpede imod hinanden i en hemmelig turnering i Hong Kong og en amerikaner for første gang vandt og endda tog en masse rekorder, hvor flere holder endnu og han trak sig tilbage ubesejret efter 5 års sejre i træk.

Man fulgte vores helt gennem træningen og hver eneste kamp fik jeg malende beskrevet. Den lød ufattelig spændende og jeg fik lejet filmen så hurtigt som muligt selv om jeg egentlig kunne den uden ad for jeg havde fået fortalt det hele, men det gjorde ikke noget, normalt ønsker jeg bestemt ikke dette. Og den var nøjagtig lige så god som jeg havde håbet. Hvor jeg elskede den film og jeg kan stadig sætte den på.

At jeg så med tiden har fundet ud af at det ikke er helt så autentisk alligevel er så en anden sag, men det var det dengang. Det eneste der ærgrer mig lidt er at der går lidt for meget Hollywood i den, med at der indsættes snyd i finalen og der spilles lidt for meget på good guy, bad guy i filmen. Men ellers en fremragende film, den eneste Jean Claude Van Damme film jeg virkelig holder af.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.