/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Blinky Bill på eventyr

Tilladt for alle
Filmen har en humoristisk og eventyrlig stemning. Den indeholder flere let dramatiske scener med forfølgelser og en tilfangetagelse. I nogle scener optræder let uhyggelige elementer såsom et glubsk kattedyr og farlige krokodiller. De let dramatiske og uhyggelige scener er imidlertid kortvarige og har en positiv forløsning. Hovedkaraktererne er handlekraftige og ingen af de gode kommer til skade. Endvidere foregår handlingen i et urealistisk, animeret eventyrunivers. Det vurderes på den baggrund, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på de yngste børn.

Se mere på medierådet.dk
20.06.2019
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Blinky Bill the Movie
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Animationsfilmen ’Blinky Bill på eventyr’ følger den eventyrlystne koalabjørn Billy, der tager på en både vild og farlige tur gennem Australiens ødemark for at finde sin forsvundne far.

På sin vej finder Billy imidlertid ud af, at det lige kræver lidt mere at være en helt end, han lige troede.

Den søde koalabjørn i familiefilmen ‘Blinky Bill på eventyr’ er skabt af Dorothy Wall i en børnebogsserie tilbage i 1933.

Vi har tidligere oplevet et animeret eventyr i Australien med bl.a. Bernard & Bianca - SOS fra Australia, hvor to mus flyver over Stillehavet for at hjælpe drengen Jack.

Filmen vises med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
3.8
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "Det er som om, man har set alle situationer før, og selv de mest dramatiske øjeblikke er så ufarlige, at man skal være meget lille for rigtigt at få kriller i maven." (Thomas Brunstrøm)

  • Jyllands-Posten

    "Handlingen holder et fint tempo, og Blinky Bill & Co. er egentlig ikke dårligt selskab, men hele affæren minder om en af de hurtige produktioner, man finder en weekendmorgen på Ramasjang eller i streamingtjenesternes børneafdelinger." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "... filmen [forsøger] desværre at kompensere med ustandselig og støjende ugh-aaargh-duns-whouiii-action og nogle uventet skræmmende krokodiller, før det lille pelskræ igen kan forenes med familien - som for længst forudset." (Søren Vinterberg)