Cookie- og Privatlivspolitik

Blade Trinity

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
07.01.2005
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Blade Trinity
|

Vampyrjægeren Blade skal denne gang kæmpe mod alle vampyrers stamfader – selveste Dracula.

I en afsidesliggende ørken er en gruppe vampyrledere ved at genopvække Dracula – den uhyggelige skabning, som grundlagde deres race. Nu kalder han sig Drake, og han er - om muligt - endnu farligere, nu hvor han kan bevæge sig frit rundt i dagslys.

Samtidig har vampyrlederne indledt en smædekampagne mod Blade, så FBI er lige i hælene på ham.

For at komme Drake og hans ondsindede bande til livs slår Blade slår sig sammen med sin mentor, Whistler. De for hjælp af en gruppe vampyrjægere kaldet Nightstalkers, der ledes af Whistlers smukke datter, Abigail.

Efter en række blodige opgør med Drakes bande står Blade snart ansigt til ansigt med fyrsten selv, og det ultimative opgør, der kan betyde både Blades og hele menneskehedens endeligt, kan begynde…

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (30 votes)
3.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Det meste er galt med den her film

Frank

Dårlig film

Jeff

What a mess. Although Reynolds is funny.

Wayne

Forhåbentlig sidste, den har fået alt det den kunne trække.

S. Rico

Wesley Snipes overspiller, og det hele er udført på en så "langt ude" facon, at man ikke kan tage den seriøs. Ja, ok en vampyrfilm skal vel heller ikke tages seriøs. Nej, men her er personerne så tegneserie karikeret, at man bare må ryste på hovedet. Der er masser af action, men pga. den tynde historie og det ringe spil, så formår filmen ikke at fange ens interesse.

mikkel knudsen

en god action film og blade har nogen fede våben i den her film og han får nogen nye venner som han ikke kender..og en fed kamp mellem Drakes.

kenneth werneruser/635742

det er en super god action film med fede moves og super historie. vores hoved person blade har de sejeste våben som man bare skal se! :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.