Cookie- og Privatlivspolitik

Biler (2006)

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
01.09.2006
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Cars
|

Pixars 'Cars' (Biler) er historien om Lynet McQueen (Owen Wilson), en selvsikker, debuterende racerbil, som tørster efter sejr, der opdager at livet handler om rejsen, ikke om målstregen.

På vej tværs over landet til det store Stempel Cup Mesterskab i Californien for at konkurrere med to erfarne professionelle, kommer McQueen nemlig til at lære byens sære beboere at kende – Sally (en lækker årgang 2002 Porsche), Doc Hudson (en årgang 1951 Hudson Hornet med en mystisk fortid) og Bumle (en rusten, men pålidelig kranbil) – som hjælper ham med at forstå, at der er vigtigere ting i livet end trofæer, berømmelse og sponsorater.

Med masser af humor, action, dybfølt drama og imponerende nye tekniske landvindinger i tanken, er 'Cars' en højoktan-oplevelse for publikum i alle aldre.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (63 votes)
5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

Udemærket film, er dog meget børnevenlig.

Rasmus/Musen

-Specielt, hvis man snakker om Pixar's værk KUN lavet for dem.

Jeg har (næsten) hele mit liv været den største fan af biler og hurtige fartøjer. De har fascineret mig utrolig meget med deres utrolige egenskaber, og det gør de stadigvæk i dag. Så da ideen kom frem om en helt film omkring dem, der var jeg absolut klar på alt, hvad den kunne bringe. Det var virkelig min yndlingsfilm dengang for 9 år siden, da den kom ud.

Tingene har dog ændret sig siden da, og i dag er jeg blevet meget mere kritisk over for filmen.

-Handlingen og udviklingen i filmen er nok det punkt, hvor jeg er mindst imponeret af alt. Den bliver lidt kedelig efter min mening, fordi vi alle ved, hvad der skal ske med hovedkarakteren. Jeg har det også svært med at synes, hvilke karakterer jeg mest holder med igennem filmen. Der er i virkeligheden næsten for mange til, at man kan have nogen favorit- ud over Lynet McQueen og Bumle (selvfølgelig, :D).

Men når jeg tænker nærmere over det, så er det trods alt en børnefilm for de yngre aldersgrupper. Fordi filmen netop er sådan, så har den faktisk en masse gode budskaber til de mindste. Bl.a at venskaber er vigtige, og at man skal have selvtillid og tro på sig selv. Lidt ligesom Toy Story faktisk, hvor Cowboy-dukken Woody er misundelig på Buzz Lightyear og hans potentiale til at blive Anders's nye favorit-legetøj. Desuden skal de nok finde nok finde nogen i filmen, som de føler er deres "yndlings-bil" mere end andre i filmen. Det er helt sikkert.

-Lige ud over handlingen, så synes jeg at animationerne sindssygt flotte og musikken passer bare ind alle steder. Jeg har i hvert fald sjældent set så livagtig en animation (selvom det nok lidt er sådan for alle Pixar's film for tiden). Siden Toy Story, så er det klart, at Cars må være det andet mest fantasifulde eventyr fra universet. Det kan jeg i hvert fald mærke på mig selv, at det må være.

Selvom det ikke er min favorit-film mere, så er Cars alligevel et af Pixar's største projekter igennem tiden (efter min mening) og det vil jeg altid huske dem for.
;-)

Wayne

Den først Car's var god, og langt bedre end efterfølgeren. Og nu venter vi så på hvad der er i posen, når nr. 3 kommer til august... ;-)

Rasmus/Musen

Jeg glæder mig D også til at se, hvad der mon kommer ud af endnu en efterfølger igen til filmserien. Ideen i den anden blev da i hvert fald helt sat i andet perspektiv, når både de tilføjede alt for meget action og eksplosioner ind i den. Gad vide også, hvordan de mon retter op på, hvordan Bumles historie blev fortalt i fortsættelsen. Fordi vi ved, at det nu igen er tilbage til McQueen's handling fuldt ud.

Det bliver spændende at se, hvordan de mon løser den sag.
-Tak for responsen også, Lars Bergstrøm. Det er jeg altid glad for at få på mine anmeldelser,
;-)

Nikolaj

Er en sød Pixar film, Bumle er helt klart den sjoveste i filmen.

Nikolaj

Som inkarneret motorsportfan og bil-elsker har jeg lagt mærke til så mange små fine detaljer i denne fremragende Pixar-film! Alt fra de små dækstumper der ryger af i svingene til de mange racerkørere der har lagt stemme både til den danske og engelske version! Ja endda lagt stemmer til de biler der hylder deres præstationer i motorsport! Et lille eksempel er den blå bil kaldet: "KONGEN" i filmen. Kongen er en Plymouth Superbird der i virkeligheden blev kørt af den mest vindende Nascar-kører nogensinde Richard Petty... Og selvfølgelig er det også Petty der ligger stemme til kongen. I den danske version er der jo ingen anden end vores egen konge af Le Mans Tom Kristensen der ligger stemme til kongen! JEG ELSKER ALLE DE SMÅ DETALJER! Og man kan bare blive ved med at finde dem! :)

Wayne

om biler der kan tale - men jeg synes det fungerer. Dog ikke Pixars bedste, langt fra.

Tribute

Det var en virkelig god film med masser af fart, spændning og lidt Romantik. Biler var rigtig god, jeg så den i Biocity med min mor og min bedste ven. Jeg kan stadig huske at jeg fik taget et billed dengang jeg skulle se den i biografen. Den var rigtig god, kedelig og sjov, så der passer ikke helt til at komme en Biler 2 fordi denne her fortalte det hele og sluttede som den skulle. Selvom den var lidt lang.
Disney har været igang med så mange Magiske og underlige film som fks. Toy Story og A Bugs Life.

Kan anbefaldes til alle dem som ikke kan få nok af Hyggelig familie ,Biler og Pixar film.
SE DEN!!!

S. Rico

Pixar laver kun gode film. Og de fleste er ikke bare gode, men helt fantastiske. Dog ikke Cars, som ligger på det jævne i både originalitet og historie.

josimar1234

og god

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.