Cookie- og Privatlivspolitik

Bigfoot Junior

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående actionfyldt stemning med en humoristisk undertone. Der er dog også scener med voldsomt indhold: Flere gange følger vi hæsblæsende forfølgelser. Hovedpersonen bliver mobbet af en gruppe jævnaldrende. En mand ses med ild i håret. Personer trues med skydevåben. En bjørn rejser sig brølende og truer. To gange ses en person falde fra stor højde, og en tid tror vi, at han er død. En person ses spærret inde i en bil fanget i en skovbrand. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet, da filmens hovedperson er handlekraftig, og da handlingen udspiller sig i et animeret univers, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
27.07.2017
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Son of Bigfoot
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, Babybio 2D - dansk tale
|

Animationsfilmen 'Bigfoot Junior' handler om teenageren Adam, der søger efter sin far. Snart finder drengen ud af, at han er søn til selveste Bigfoot!

Faren har holdt sig skjult i skoven for at beskytte sin familie fra en virksomhed, der vil udføre eksperimenter med hans unikke DNA.

Myten om Bigfoot (på dansk: Den afskyelige snemand) stammer fra 1800-tallets Nordamerika. I 1967 blev det måske mest berømte billede af den pelsede kæmpe taget, men hvorvidt der er tale om et virkeligt væsen eller en mand i et gorillakostume, er aldrig blevet opklaret.

'Bigfoot Junior' er heller ikke den første film om den abelignende krabat, og bl.a. var en flok tv-folk på udkig efter Bigfoot i komedien Strange Wilderness.

Filmen vises med danske stemmer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (122 votes)
4.3
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... store som såvel små [kan] sætte pris på de klare, meget livagtige computeranimationer ..." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

  • Jyllands-Posten

    "Det må være vanskeligt at ville lave inspirerende animationsfilm til et filmlandskab, der er så domineret af giganter [...] Det lykkes da heller ikke den belgisk/franske co-produktion 'Bigfoot Junior' ..." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "... det er trist, at en belgisk-fransk animationsfilm ikke kan hoste op med noget mere interessant end at planke amerikanerne ned til mindste detalje." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
jeanette

Hyggelig børnefilm.. :) kan anbefales

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.