Cookie- og Privatlivspolitik

Biernes hemmelige liv

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
17.04.2009
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Secret Life of Bees
|
'Biernes hemmelige liv' (The Secret Life of Bees) foregår i 1964, hvor den 14-årige Lily Owens (Dakota Fanning) har et problematisk forhold til sin far (Paul Bettany).

Hun flygter derfor hjemmefra, sammen med veninden Rosaleen (Jennifer Hudson), og de slår sig ned i en by i South Carolina, der har en forbindelse til Lilys afdøde mor. Her finder hun fred hos en familie, der lever af biavl.

Filmen er baseret på romanen 'Biernes hemmelige liv' af Sue Monk Kid.VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (16 votes)
4.5
3

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... filmen [har] udstråling, varme og hjerte. Men som honningen, der flyder i bistaderne på Augusts farm, bliver det hele også lidt for sødt på den klæge måde." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "... en summende, honningsød film – en rigtig tante-fortælling af den mest sentimentale amerikanske slags." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "Historiens bitre, sure og salte undertoner kalder på både tårer og smil, men drukner ofte i de honningsøde pointer, der får det til at hvine en smule i tandemaljen." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... prøver med vold, magt og masser af violiner på at være et vedkommende drama, og vel er der mange gode tiltag, overbevisende skuespil og en udmærket historie, men alt drukner i overdrevne følelsesudbrud og klistret, honningsød moralisering." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "Der er interessante emner nok at tage fat på i filmen, som desværre med undtagelse af sin indledning vælger at strø sukker på alle potentielle kontroverser." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Malene Waage

En af de historier, der ikke rigtig er relevant for andre end amerikanere, men The Help/Niceville har det samme problem og begge formår at bringe lidt hjerte og omtanke til en historie, der ellers kunne være blevet kvælende amerikansk. Det er ikke en film for alle, og sandheden er, at jeg har svært ved at forestille mig, at den skulle have en særlig stor målgruppe, men lad det ikke stoppe dig, det er virkelig en hyggelig film.

M

Fan-pire pattinson

Det er en rigtig god film, og den er rigtig hyggelig at se om aftenen med en skål popcorn og en god veninde. <3 Jeg elsker Dakota Fanning, og hun spiller altid SUPER godt. De andre skuespillere er også SUPER gode, men jeg elsker altså Dakota! Jeg kan virkelig godt lide den her film, og jeg bliver aldrig træt af at se den. <333

Heidi

Denne film er en af de der overraskelser man får når man pludselig bliver inviteret ind i biografmørket.
Faktisk havde jeg ikke selv skænket filmen en tanke før en veninde spurgte om jeg ville med ind og se den. Jeg anede faktisk ikke hvad den handlede om eller at den bygger på en roman.

Og ja, jeg blev positiv overrasket. En smuk film, gode skuespilpræstationer og en overraskende handling.
Den har i hvert fald givet mig lyst til at læse bogen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.