Cookie- og Privatlivspolitik

Bien Maja: På nye honningeventyr

Tilladt for alle
Filmen har en venlig og varm grundstemning. I enkelte let dramatiske scener kæmper figurer mod hinanden, og i én dramatisk scene skræmmes hovedfigurerne af en kæmpeskildpadde. I en anden scene ser man en skygge, som griner uhyggeligt, og i en tredje let dramatisk scene er nogle hovedfigurer fanget i et edderkoppespind. Da fortællingen grundlæggende er varm og humoristisk, og da de let dramatiske scener hurtigt forløses positivt, vurderes filmen ikke at kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
26.07.2018
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Maya the Bee: The Honey Games
|
Versioner: se alle
Særvisning, Babybio, Sidste chance
|
Billetter

Animationsfilmen 'Bien Maja: På nye honningeventyr' er fortsættelsen til Bien Maja, der handler om den lille vakse bi.

Bien Maja har en drøm om at deltage i De Olympiske Lege for honningbier! Men desværre har biernes kejserinde helt andre planer og gjort krav på halvdelen af den honning, som Maja og de andre bier har høstet.

Derfor bliver der ikke mulighed for Maja at træne til Honning-Legene, men vores hovedperson giver ikke op. Sammen med sin gode ven Willi tager de sammen til kejserinden for at ændre hendes mening. 

'Bien Maja: På nye honningeventyr' er en familiefilm for de mindste med søde insekter i rollerne. Filmen vises med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (25 votes)
4.5
3.5

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Det summer af sjov og charme i filmen, som balancerer fint mellem det sukkersøde og seje i et betagende børneunivers." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "Såre forudsigeligt og vældig moralsk, men turneret med varme og charme og den slags animation, som taler mere til de små end til de store." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lone

Sød film som jeg så sammen med min datter Maja :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.