Cookie- og Privatlivspolitik

Bien Maja og det gyldne æg

Tilladt for alle
Filmen har en let og positiv grundstemning.Den indeholder dog scener, hvor hovedaktørerne bliver forfulgt og er i fare. Da scenerne er korte og hurtigt forløses positivt, eller afløses af scener med et humoristisk indhold, vurderes filmen til ikke at kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
24.06.2021
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Maya the Bee 3: The Golden Orb
|
Versioner: se alle
2D, 2D - dansk tale
|
Billetter

Familiefilmen 'Bien Maja og det gyldne æg' handler om bien Maja og hendes ven Willi, der går på opdagelse uden for bikuben.

Pludselig hører de den grønne myre Chomp råbe på hjælp. Han er på flugt fra næsehornsbillerne Rumba, Henchie og Boof, som vil stjæle det gyldne æg, han er på vej til myrekolonien på toppen af Bonsai Bjerget med.

Men Chomp har forstuvet foden, så Maja tilbyder at hjælpe. Sammen med deres gamle venner, de røde myrer Arnie og Barney, begiver Maja og Willi sig nu ud på en farefuld færd med mange overraskelser og forhindringer undervejs.

Bien Maja har tidligere været på eventyr i Bien Maja og Bien Maja: På nye honningeventyr.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
3.5
4

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Dagbladenes Bureau

    "Som i så mange animationsfilm er også her indlagt en del iørefaldende sange af vidt forskellig genre, men de anvendes bedre og klogere end som oftes ..." (Helle Sihm)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jan

Heh ... Har haft en tysk kæreste, der er opvokset med Bien Maja-tegnefilmene, eller: Die Biene Maja, som det hedder på tysk: https://www.youtube.com/watch?v=iPYKBjIO4l8 - Old school-halløj, der bliver genlavet her.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.