Cookie- og Privatlivspolitik

Before Sunset (2004)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
| |
Versioner: se alle
Mørkekammerater, Originalversion
|

Filmen 'Before Sunset' er fortsættelse af instruktøren Richard Linklaters film Before Sunrise (1995).

'Before Sunset' fortsætter ni år efter, at Jesse (Ethan Hawke) og Celine (Julie Delpy) mødte hinanden for første gang i et tog på vej til Wien. 

Jesse møder Celine igen, denne gang i en parisisk boghandel, og førstnævnte vælger at tilbringe de næste timer sammen med Celine, før han skal flyve tilbage til USA.

Before Midnight (2013) er den sidste film i triologien om Jesse og Celine.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (21 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Fantastisk godt samspil mellem de to hovedroller. Det er faktisk svært at forestille sig, at de skulle holde sig stringent til manuskriptet. Dialogen er bare så naturlig, at det lyder som om, at de improviserer en del af vejen. Hvordan skulle det ellers være muligt at få de meget lange - og meget ordrige - scener i kassen i den kvalitet?

I Before Sunset er det charmerende par gået fra at være i 20'erne til at være i 30'erne. Umiddelbart fortsætter de deres intellektuelle diskussioner og drillerier i samme stil som da de første gang mødtes. Men på vej i bilen fra floden til Celine's lejlighed sker der noget. De begynder at åbne op for deres inderste følelser, og så begynder filmen for alvor at blive interessant - og meget intens. Næsten ærgerligt at filmen er så kort og slutter så brat. Men heldigvis er der jo nu lavet en 3'er.

Wayne

Man skal være opmærksom på at det er en film som udelukkende fungerer som en lang dialog - stort set kun mellem de to hovedpersoner. Det virker troværdigt - og det er ikke småting vi får at vide om hverken om de to, og deres holdninger til livet.

Spændende om fortsættelsen kommer til at holde det høje tempo og intensitet.

Ania

Det er helt klart en af de bedre romantiske film fra dette århundrede. Manuskriptet er virkeligt godt, og Ethan og Julie spiller så naturligt og har god kemi hele vejen igennem.
Det anbefales at se 1'eren først - Before Sunrise - så man kan forstå karakterenes baggrundshistorie.
Filmen er morsom og rørende, og når den slutter, har man kun lyst til at se mere!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.