Cookie- og Privatlivspolitik

Beyond the Sea

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Beyond the Sea
|

'Beyond the Sea' er historien om sangeren og entertaineren Bobby Darins liv.

Bobby Darin bliver af lægerne spået til at ligge i graven inden sin 16 års fødselsdag, på grund af en medfødt hjertefejl. Men Bobby Darin har alt, alt for travlt med livet til at tage sig af den slags. Han skal nemlig være stjerne.

Som 20-årig er han flyvefærdig. Først på små, intime klubber, dernæst på de mondæne in-steder. Han har stemmen, og han har publikum i sin hule hånd.

Champagnepropper smælder, blitzlysene glimter. Bobby er en verdensstjerne. Underskønne kvinder flokkes om ham. Blandt dem overstråler Sandra Dee alle andre og kærlighedens lyn slår ned. Deres romance bliver hektisk, lidenskabeligt og stormombrust, for Bobby lever hver dag til det yderste i kapløb med et hjerte, der ikke kan følge med.

'Beyond the Sea' er instrueret af Kevin Spacey (American BeautyThe Usual Suspects) der også selv spiller hovedrollen, Kate Bosworth (Straw DogsSuperman Returns) har rollen som Sandra Dee.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
4.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Jeg synes ikke helt den holder. Filmen har en masse skøn musik, og jeg er stor fan af Spacey. Men han er specielt god til at underspille sine roller, og lade personer vokse ud af ingenting.

Her spiller han en person, som er midtpunkt og skal have en speciel karisma - og den synes jeg ikke Spacey besidder. Ikke hvis der skal være lidt Sinatra/Bobby Darin over den.

Når det er sagt, så er det en hyggelig film med herlig lyd.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.