Cookie- og Privatlivspolitik

Beowulf

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
23.11.2007
| |
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Beowulf
|

Animationsfilmen 'Beowulf' er baseret på det oldengelske sagn af samme navn, hvis handling finder sted i Danmark.

Det 6. århundrede. Dengang da verden var fyldt med helte og monstre, eventyr og tapperhed, guld og hæder. En exceptionel kriger, Beowulf, kommer for at redde det danske kongedømme fra tilintetgørelsen fra et ukristeligt monster, der har skabt død og kaos i det iskolde land. Deres episke sammenstød smeder den tidløse legende om Beowulf.

Det danske kongedømme bliver regeret af Kong Hrodgar (Anthony Hopkins) med Dronning Vealteov (Robin Wright Penn) ved sin side. Deres arrangerede ægteskab blev indgået i en ung alder, og kongen er hende ikke tro. Han lever et muntert og sorgløst liv med mange kvindelige fristelser. Men en skjult hemmelighed kommer tilbage for at plage ham i form af monsteret Grendel (Crispin Glover).

Grendel er et nådesløst udyr, der har tortureret og fortæret befolkningen, og efterladt resten af kongedømmet i en konstant frygt. Kong Hrodgar hidkalder derfor den store kriger Beowulf (Ray Winstone) til at hjælpe sig.

Efter at have befriet kongedømmet fra det barbariske monster bliver Beowulf berømt. Hans navn genlyder over hele kongedømmet, og mange sange bliver sunget om hans heltemod.

Men hans skæbne blev allerede fastlagt, da han indgik en handel med Grendels moder (Angelina Jolie), en nådesløs ondskabsfuld, men samtidig vanvittig forførende smuk kvinde.

'Beowulf' er instrueret af Robert Zemeckis.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (43 votes)
3.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katrine

Fin og flot animationsfilm værd at se...

Frank

God film

Antaeus

Jeg vidste ikke helt hvad jeg gik ind til da en af mine venner ville have mig med ind og se Beowulf. Men det fungerer slet ikke for mig at man tager og animerer skuespillerne. De fremstår fræværrende og helt uden glimt i øjnene og ansigttrykkene er også mærkelige. De fanger mig slet ikke. Således oplever jeg også filmen som en virkelig dårlig film. Var filmen ikke animeret så havde den fungeret meget bedre.

Dude

Den er i hvert fald anderledes med hensyn til effekterne.

S. Rico

Man skal lige vænne sig til den særlige animationsteknik, der får personerne til at ligne rigtige mennesker - men med kunstige bevægelser og udvansket ansigtsmimik.

Når man er kommet sig over det, er der en ganske god historie i vente. Hvad man først troede var en banal historie ender med at udvikle sig i en uforudsigelig række af hændelsesforløb. Godt gået.

Magnususer/919147

zzz...

FilmFyr

"Face your Demons"

Ja... den sætning havde skruet mine forventinger for langt op. Havde håbet på flere kampe, og mere brutalitet. I stedet bruger den ca halvdelen af filmen på at komme igang, og det bliver ikke bedre efter at den er gået igang. Istedet er den kedelig... hele vejen.
Og filmens slutning var ligefrem skuffende

Wayne

Mest interessant på grund af den nye type effekter.

MarkusStepH

Var inde og se den med skolen, rigtig god film. Flot lavet. fed action.
Der er mange klamme detaljer man kunne undværer at se.

von d´Ofpond

Jeg venter på at se Beowulf i 3D ..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.