Cookie- og Privatlivspolitik

Benjamin Buttons forunderlige liv

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
23.01.2009
| |
2 timer 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Curious Case of Benjamin Button
|

'The Curious Case of Benjamin Button’ er historien om Benjamin Button (Brad Pitt), en mand født under usædvanlige omstændigheder.

Han bliver født som en rynket gammel mand og begynder at ældes baglæns.

Benjamin går gennem livet og møder til stadighed Daisy (Cate Blanchett), som han bliver forelsket i. Først midtvejs i deres respektive liv, hvor de er lige gamle, oplever de for alvor forelskelse og glæde, før end Benjamin bliver yngre og Daisy bliver ældre.

’The Curious Case of Benjamin Button’ er instrueret af David Fincher (‘Se7en’ og ‘Fight Club’) og nomineret til hele 13 Oscars.

OBS: Helaftensfilm.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2058 votes)
4.5
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... skønt man sidder med en nagende følelse af, at Benjamin Buttons bagvendte liv psykologisk og filosofisk kunne have været udnyttet bedre tematisk, er filmen så original i sit udgangspunkt og stilistisk præget af så kolossalt et kreativt overskud, at man betages." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "Historien er momentvis gribende, nogle gange ufrivilligt morsom, men til gengæld er den afgjort alt for lang..." (Morten Dürr) ()

 • Ekstra Bladet

  "... meget mere end kuriøst og kulørt (i positiv forstand) bliver det desværre heller aldrig. Mest fordi det aldrig lykkes fortællingen at sige noget afgørende essentielt om sine underliggende temaer (alder, tidens gang, tab)." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... både rørende og fascinerende..." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Politiken

  "... er for kulørt til, at man helt kan tage dens anmodning om at blive taget seriøst alvorligt. Til gengæld er den et godt eksempel på, at man stadigvæk kan lave fornøjelige og underholdende film med det helt store udtræk, hvis bare man tør give den gas og lade det ske i 2 timer og 40 minutter." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "... filmen [er] et forfriskende pust, fordi der hverken er tale om krimi, gyser eller komedie, men om et tænksomt drama for voksne med hang til det fantastiske og det sentimentale. ... For lang, for løs og for vidtfavnende, men ikke desto mindre en film af format." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Men det ødelægger den fuldstændig at den skal være så lang, den skulle bare havde været 1 time kortere.

Jeg kan godt forstå de gør den lang, men man mister lidt fokuset til sidst og det ender med at den bliver lidt kedelig.

Men fremragende skuespillerpræstation det må man sige.

Isa

Utrolig kedelig og utrolig lang

Frank

Kedelig film

Lars Michael

god historie.måske lidt for lang.

Nicoline

Benjamin Button er helt sikkert en film som er værd at se og som kan tåles at ses mere end 1 gang. Hele historien er smuk og interessant skrevet og fremført af de to dygtige skuespillere Brad Pitt og Cate Blanchett. Det er en kærlighedshistorie men det er samtidig også en historie som omhandler dét at være anderledes. Dét at være forskellig fra andre.
Man får virkelig en dyb medfølelse for Benjamin (Pitt) allerede fra starten af, man kan kun forestille sig hvor svært det må være for ham at være SÅ anderledes. Men samtidig har han en positiv indstilling til livet og også til ham selv, trods en til tider, anelse mangel på selvtillid og selvværd. Og det er også noget af det som jeg synes er så smukt ved historien og ved hans karakter, at han vælger at se positivt og lyst på tingene, til trods for hans forskellighed fra andre, og modstanden han møder.
RIGTIG god film som man bare burde se og så er det samtidig en af Brad Pitts bedste skuespillerpræstationer hidtil, efter min mening. 5 stjerner !

Jeff

An interesting idea, but I was bored for the most part and the love story didn’t move me at all.

Wayne

Mærkværdigt bagvendt evnetyr, som dog har visse kvalliteter. Den scorer dog mere på originalitet, end på indhold.

Katja

Elsker de film som på en vellykket og smuk måde - formår at fortælle en storslået historie!

Man gribes og forundres konstant af det som foregår, alt imens man gruer for hvordan den dog skal ende!

Bjerg

er hvad jeg vil kalde den.

Aldrig har jeg følt mig så betaget af en film og fået så meget medfølelse med figurerne i filmen.
En fantastisk fortælling der helt sikkert vil få dig til at glemme alt andet.

Sanne

Denne film minder ikke om noget jeg tidligere har set, og dette alene er en præstation da jeg har set en ganske stor mængde af film. Så på denne måde var den et frisk nyt pust. Filmen har en meget rørende kærligheds historie filmen igennem, og Brad Pitt spiller fantastisk. Han er meget faschinerende i denne film, selvfølgelig godt hjulpet på vej af make up artister. Den er bestemt værd at se denne film, man skal dog bare beregne en lang film. Lang lang. Men en regnfuldt dag hvor man ikke nødvendigvis får dårlig samvittighed over dette er den perfekt

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.