Cookie- og Privatlivspolitik

Ben is Back

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en anspændt, konfliktfyldt og dramatisk stemning. Der er scener med heftige skænderier, mennesker i voldsom følelsesmæssig affekt, vold og mennesker, der tager narko. I flere scener ses en skræmt og desperat person, der befinder sig i truende og farefulde situationer. I en scene ses en chokeffekt, hvor en person pludselig hamrer en bilrude ind og truer bilens passagerer. I en anden scene forsøger en person at redde et bevidstløst menneske, der har taget narkotika. De dramatiske og voldelige scener er imidlertid ikke udpenslede. Hovedkaraktererne er handlekraftige og modige. Filmen forløses endvidere positivt og skildrer en mors ubetingede kærlighed til sin søn. Derfor vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
07.02.2019
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ben is back
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, 2D Sidste Ch, Seniorbio
|

I dramaet 'Ben is Back' får Holly Burns og hendes familie uventet besøg, da sønnen Ben pludseligt dukker op juledag.

Ben er stoffri efter et længere ophold på en afvænningsklinik, men hans tilstedeværelse sætter alligevel store følelser i gang hos familien, der har været meget igennem pga. Bens stofmisbrug.

Holly er den første, der er klar på at tilgive og tage imod sit barn med åbne arm, men på én betingelse: Ben må ikke forlade sin mor i et sekund gennem hele besøget. En regel, der bliver svær at overholde, da ekstremt farlige mennesker fra hans fortid dukker op og sætter gang i ubehagelige begivenheder.

'Ben is Back' er et slags comeback for en af Hollywoods største stjerner, Julia Roberts, der her får lov til at vise alle aspekter af en mors ubetingede kærlighed.

Lucas Hedges fra Manchester by the Sea spiller titelkarakteren, der tematisk kæmper med de samme problemer, som Timothée Chalamet i den Golden Globe-nominerede Beautiful Boy. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (42 votes)
4.3
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den håndholdte kameraføring og den korte tidsramme på et døgn giver filmen et sitrende nærvær, men det er præstationerne, der for alvor bærer historien." (Stephanie Caruana)

 • BT

  "Ligesom 'Beautiful Boy' har filmen ikke nogle som sådan nye pointer (don't do drugs, kids), men det gør den ikke mindre seværdig. Om ikke andet bør man opleve Julia Roberts og Lucas Hedges, der leverer skuespil fra allerøverste hylde." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmland P1

  "... i balancen mellem familiedrama, gys og thriller opstår der noget virkelig særligt i 'Ben Is Back'." (Per Juul Carlsen)

 • Politiken

  "'Ben is Back' er optaget af de løgne, der følger med et misbrug, og hvordan de splitter en familie, men den er blind for sit eget sociale hykleri." (Eini Carina)

 • Weekendavisen

  "På sin stille hverdagsmåde er 'Ben is Back' en vigtig film. Der findes ingen tillid mere. Men der er stadig stoisk kærlighed." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Peter

Alt i alt en god og seværdig film.

Rikkeuser/733759

Elsker Julia Roberts, som leverer en skøn præstation som en mor der elsker sit barn. Havde store forventninger, men de blev ikke helt indfriet. Men en god film der godt beskriver den mistillid der er en stofmisbruger.

jeanette

Flot film ♤♡◇ og hun spiller som altid mega godt...Julia...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.