Vind biografbilletter hver uge

Ben is Back

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en anspændt, konfliktfyldt og dramatisk stemning. Der er scener med heftige skænderier, mennesker i voldsom følelsesmæssig affekt, vold og mennesker, der tager narko. I flere scener ses en skræmt og desperat person, der befinder sig i truende og farefulde situationer. I en scene ses en chokeffekt, hvor en person pludselig hamrer en bilrude ind og truer bilens passagerer. I en anden scene forsøger en person at redde et bevidstløst menneske, der har taget narkotika. De dramatiske og voldelige scener er imidlertid ikke udpenslede. Hovedkaraktererne er handlekraftige og modige. Filmen forløses endvidere positivt og skildrer en mors ubetingede kærlighed til sin søn. Derfor vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
07.02.2019
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ben is back
|

Filmen 'Ben is Back' handler om en ung rebelsk mand, som rejser hjem til sin familie for at være sammen med dem i juledagene.

I et desperat forsøg på at redde sin søn, bruger moren juledagene på, at gøre alt hvad hun kan for at få ham på rette spor igen.

Julia Roberts spiller moren i dramaet, og Lucas Hedges spiller titelkarakteren, mens hans far, Peter Hedges, instruerer. Tidligere står han bag det romantiske komedie-drama Min brors kæreste.

Mere omtale af 'Ben is Back' følger...

Skal du se Ben is Back?
(12 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.