Cookie- og Privatlivspolitik

Being the Ricardos

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
12.12.2021
| |
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Being the Ricardos
|

'Being the Ricardos' er et biografisk drama, der handler om det komplekse forhold mellem stjernerne Lucille Ball og Desi Arnaz, der begge er kendt fra den ikoniske serie I Love Lucy, der løb over skærmen i 1950'erne.

I de to hovedroller finder man de to nutidige stjerner Nicole Kidman og Javier Bardem. Filmen er både skrevet og instrueret af manuskriptkongen Aaron Sorkin, der bl.a. har forfattet dialogen i serien 'The West Wing' og i film som A Few Good Men, The Social Network og Moneyball samt den Oscar-nominerede The Trial of the Chicago 7, som Sorkin desuden også instruerede.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1 vote)
2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Dette er på papiret en herlig kombination af Aaron Sorkin og en "film om film", hvor man kommer helt ind backstage og ser, hvordan man lavede tv tilbage i 50’erne. Det burde være det rene guf for enhver filmentusiast.

Store fans af Sorkin og kendere af I Love Lucy serien vil muligvis kunne få en masse ud af Being the Ricardos. De fleste danskere har dog sandsynligvis aldrig set I Love Lucy, men måske hørt om fænomenet. Det ville derfor have været fedt, hvis filmen gjorde seeren klogere på Lucille Ball’s store komiske talent. Men Nicole Kidman er desværre slet ikke overbevisende i rollen. Hun fremstilles som meget intelligent, men er overhovedet ikke sjov i filmen. Og endnu værre: Nicole Kidman gør karakteren ret kedelig og uinteressant.

Det dramatiske oplæg er, at Lucille Ball anklages for at være kommunist. Dette skal hun og de andre på settet så håndtere samtidig med, at man følger ugens arbejde med at skrive og indspille et afsnit af serien. Det store drama udebliver dog, eftersom hele kommunistanklagen fylder ekstrem lidt. Det meste af filmen består af (Aaron Sorkin)-samtaler om manuskriptarbejde, og hvad der skal ske i ugens afsnit. Det kunne såmænd have været godt nok i sig selv, men det blev kedeligt og ensformigt efter en halv times tid. Måske filmen skulle have holdt sig til en længde svarende til et afsnit af I Love Lucy?

Jeg læner mig op ad Soundvenue (3 stjerner) og Ekko (2 stjerner) og lander på 2½ stjerner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.