Cookie- og Privatlivspolitik

Being John Malkovich

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| | |
Being John Malkovich
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning, Særvisning
|
Craig Schwartz arbejder i et firma, der ligger på 7½ etage, hvor der er så lavt til loftet, at alle går krumryggede rundt. Når han kravler igennem en lille dør på sit kontor, kommer han ind i hovedet på John Malkovich. Når han har været der i ca. et kvarter, bliver han spyttet ud igen og lander i en grøft ved siden af New Hampshire motorvejen.

Filmmanuskriptet til 'Being John Malkovich' blev Charlie Kaufmans store gennembrud, og det satte en tematisk standard for hans senere film - patetiske hovedpersoner, surrealistiske omgivelser og en sort, sort humor. Filmen anses stadig som hovedværket i hans oeuvre.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (27 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Ikke noget man har set før, godt fortalt, sjove scener imellem, godt fundet på.
Mer af dens slags.

Frank

God film

Antaeus

Fint at man kan komme med nye idéer, men desværre var filmen ikke særlig god. Jeg husker den endda som dårlig, ærgerligt når man for en gangs skyld har nytænkning - det sker ufattelig sjældent i Hollywood.

S. Rico

Jeg elsker bare, når nogen vover sig ud i film af denne type. Storartet syret film.

Wayne

at denne film skal forestille høj kunst. Men jeg forstår ikke hypet omkring den. Dukkeføren der pludselig er inde i John Malkovic, er simpelthen ikke interessant nok. Eneste plus er de mange skæve ideer, men det har jeg set bedre.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.