/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Behind Enemy Lines

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
01.03.2002
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Behind Enemy Lines
|

På en harmløs rekogniseringsmission over Bosnien skydes en amerikansk pilot, Chris Burnett, ned af serbiske skytter. Flyets kamera har tilsyneladende taget billeder af noget, verden ikke skal se.Burnett overlever nedskydningen men befinder sig nu bag fjendens linier, såret og skarpt forfulgt af den serbiske hær.

Politiske hensyn til en spinkel fredsproces dikterer, at Burnett ikke skal hjælpes ud af farezonen. Men i elvte time beslutter hans øverstkommanderende, admiral Reigart, sig for at trodse alle ordrer fra den øverste ledelse. Med sin karriere som indsats iværksætter han sin egen redningsaktion for at redde sin soldats liv.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
4.1
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

God film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Lars Michael

jeg har aldrig været fan af Owen Wilson men her gør han det super godt,han viser sit talent på en rigtig god måde.jeg var også rystet over filmen.

Wayne

film med Owen Wilson - noget så ualmindeligt som en alvorlig film, om en soldat der skal kæmpe sig ud fra fjendes område. Ganske spændende actionfilm.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.