Cookie- og Privatlivspolitik

Beetlejuice (1988)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Beetle Juice
|

'Beetlejuice' er en gyser-komedie af auteuren Tim Burton.

Et nyligt afdød par, Geena Davis og Alec Baldwin, er nu spøgelser i deres tidligere hjem og de er ikke tilfredse da nogle trendy New Yorkere flytter ind i deres hus. Først forsøger de selv at skræmme de nye tilflyttere væk, men uden held.

Derfor hyrer de Betelgeuse - spillet af Michael Keaton - et uddrivelsesspøgelse fra underverdenen, til at hjælpe dem med at skræmme tilflytterne væk.

Men har Beetlejuice kun tænkt sig at hjælpe parret? 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (35 votes)
4.4
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

På samme måde som med Edward Saksehånd så starter Beetlejuice med fuld knald på farverne og høj solskin - hvorefter den så bliver mørk på en komisk-tragisk måde. Det sker, da Alec Baldwin og Geena Davis på en højst uheldig måde ender som døde gæster i deres eget hus. De nye ejere flytter ind med deres datter (en ung 16-årig Winona Ryder) som bidrager med det næsten obligatoriske Tim Burton gotiske element.

Filmen er ganske underholdende og fyldt med ultra fede og kiksede B-films agtig production design. Tjek eksempelvis søuhyret uden for huset ud...
Først tænker man, at det er utrolig dårligt lavet af en film fra 1988, men dette look er helt klart lavet med vilje som en slags homage til forgangne tiders horrorfilm. Der bliver også flettet lidt sang og dans ind i filmen. Men dog uden at det på nogen måde bliver en musical.

White Knight

Det er en af Tim Burtons bedste film.
SE DEN :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.