Cookie- og Privatlivspolitik

Bedre tider

| |
Bedre tider
|
Versioner: se alle
2D, Testvisning
|

Den danske 'Bedre tider' er Milad Avaz spillefilmsdebut efter at have skrevet filmene Mens vi lever og Kollision samt lavet tv-serien 'Alfa'.

Filmens handler starter da den depressionsramte Oskar (Ari Alexander) hentes hjem fra et ophold på en psykiatrisk klinik. Han læner sig op ad sin storebror, den umiddelbart succesfulde familiefar Karl (Sebastian Jessen). Ikke ret lang tid efter banker det dog på døren - fogedretten indkalder Karl til retten for en udestående gæld i deres fars bageri.

Oscar og Karl beslutter sig for - sammen med deres tredje bror Lukas (Andreas Jessen) - at tage til Nordsjælland for at konfrontere deres far, men de tre fremmedgjorte brødre opdager hurtigt, at det står meget værre til end først frygtet. Deres familiebageri er lukningstruet, og hvis der ikke gøres noget akut, står deres fars liv i ruiner. Men evigt optimistiske far Vagn (Lars Brygmann) har en plan! Han vil gentage sin ungdoms succes, men denne gang ikke lave verdens største romkugle, men verdens største træstamme. Ingen går i vejen for Vagns planer, men det viser sig hurtigt, at det ikke kun er Vagn, der bærer på hemmeligheder…

Rollelisten tæller udover de to Jessen-bødre, Lars Brygmann og Ari Alexander også Rasmus Botoft, Caspar Philipson og stortalente Johanne Milland (Venuseffekten).

'Bedre tider' forventes at få biografpremiere i efteåret 2023.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
5.9
0

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.