Cookie- og Privatlivspolitik

Beastly

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Beastly
|

Filmen 'Beastly' foregår i New York og handler om den arrogante teenager Kyle, der ingen respekt har for sine klassekammerater.

Som en prank inviterer han Kendra, en af skolens såkaldte tabere, til afdansningsballet, hvor han ydmyger hende foran hele skolen.

Hvad Kyle ikke ved, er, at Kendra er en heks, og hun forvandler ham til et grusomt udyr. Det eneste måde Kyle kan få sit normale udseende tilbage, er ved at få en til at forelske sig i ham, inden året er gået.

'Beastly' er en moderne genfortælling af 'Skønheden og Udyret' instrueret af Daniel Barnz. På rollelisten ses bl.a. skuespillerne Alex Pettyfer og Vanessa Hudgens.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (92 votes)
4.9
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julianne

Jeg synes den er god! :D Mary-Kate Olsen er overraskende god i den! Alex Pettyfer er som han plejer, helt fantastisk, selvom han i starten er en forkælet og selvoptaget nar ^^ Vanessa Hudgens er fin nok, hun kommer nok ikke uden om, hun har være med i High School Musical, men jeg synes ikke man tænkte på hende som en Disney stjerne heri! ;D

Freaky Sara

Elsker den!! :D

Freaky Sara

Elsker den!! :D

Sofia

Det er virkelig for dårligt af Danmark! Der var slet inden grund til at den ikke skulle have premiere! Jeg har set den så mange gange nu, og det er bare min ynglingsfilm, den er helt vildt go! så jeg blev da meget skuffet da den slet ikke kom i biografen!

Breakingfree88user/929285

The movie "Beastly", starring Vanessa Hudgens, Alex Pettyfer, Neil Patric Harris och Mary-Kate Olsen, was released in US March 4. The movie was going to be released in the Nordic countries during March/April 2011, but Sony decided to not release it there. Because of that the movie hasn't a distributor in any of the Nordic countries.

By signing this petition we can try to convince the studios to release the movie in the Nordic countries.

I'm going to send this petition to UIP, Sony, Disney, FOX etc. This petition is a part of the swedish fansite http://www.breakingfree.se

http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=5335

frederikke rose

Nu har jeg glædet mig i rigtig lang tid til at se denne film, så kan det da ikke passe at de danske biografer ikke kan finde ud af at vise den :'(
Jeg vil se på Alex!!!!!

Pernille K

Jeg elskede filmen! Plat og kliché til tider, men historien har bare et godt budskab. Jeg begyndte faktisk at holde af hans 'grimme' udseende!

Pernille K

Jeg elskede filmen! Plat og kliché til tider, men historien har bare et godt budskab. Jeg begyndte faktisk at holde af hans 'grimme' udseende!

ulla

Den skal bare komme i biografen...
Traileren er bare over super...
Den kan ik andet end at få kæmpe sucess....
Vil bare se den i bioen...
Hvorfor er det lige at de sender de dårlige film i bioen i stedet for de rigtige gode....

Emma

Jeg håber virkelig at den kommer i biograferne!! For jeg glæder mig vildt meget til at se den. Har set traileren, og den ser mega god ud!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.