Cookie- og Privatlivspolitik

Beast (2011)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
17.11.2011
| |
1 time 23 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Beast
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning (m/eng. undertekster)
|

'Beast' er et psykologisk drama af Christoffer Boe (Reconstruction).

Bruno (Nicolas Bro) og Maxine (Marijana Jankovic) kan ikke give slip på hinanden - de elsker, hader, foragter og forguder hinanden i et konstant spil af frastødning og tiltrækning. 

Men noget er ved at ske - noget er helt galt. Bruno opdager, at Maxine er ham utro, så han iværksætter en lille test. Spørgsmålet er nu, hvor langt vil han gå for at holde på sit livs kærlighed?

'Beast' genforener instruktør Christoffer Boe med skuespillerne Nikolaj Lie Kaas og Nicolas Bro som han brugte i henholdsvis 'Reconstruction' (2003) og 'Offscreen' (2006).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (31 votes)
4.1
3.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... Boe lader en ren horrorfilmsidé udvikle sig sideløbende med den psykologiske handling, og til sidst væver dem sammen i en cinematisk tour de force. Dette er højeffektiv, men modig filmkunst, der åbner sig for fortolkninger..." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "Kun Nicolas Bros stærke og overbevisende alvor som menneskedyret Bruno, forhindrer filmen i at blive ufrivilligt komisk. Bro er så interessant og hemmelighedsfuld, at man tryllebindes." (Birgitte Grue)

 • Ekstra Bladet

  "... en slags indforstået teaterøvelse for de involverede. Filmen byder da også på usædvanligt smukke billeder - men har først og fremmest en sjælden evne til at smitte tilskueren med lysten til at forlade biografen." (Kirstine Krefeld)

 • Jyllands-Posten

  "... på ingen måde helstøbt. Den er fuld af skønhedsfejl, og projektet virker både flabet og konstrueret. Men spillet mellem kroppen og byen, mellem det fortærende og det kontrollerede begær, bliver hos én, længe efter at man har forladt biografens mørke." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Det skabelonagtige hæmmer filmen, som ellers er et modigt og uhæmmet bæst, hvis charme netop ligger i det originale og uforudsigelige. Meget kan man sige, men Christoffer Boes film ligner stadig ikke noget andet i det danske filmlandskab." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "Nicolas Bros mentale deroute er som altid ærefrygtindgydende konsekvent og livagtig. Man nyder formen og bærer over med stoffet. Der måtte godt være ligevægt mellem de to." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jørgen Rasmussenuser/390710

Beast er ikke værd at løbe langt efter, men Nicolas Broe er dog i stand til at skabe passager af elementær spænding undervejs i hans tiltagende vanvid.

Filmen forsøger at komme ud over de traditionelle parforholdsfilm, men grundstøder med sine fortænkte og slidte dialoger og momentvis opstyltede scener.

Med sin placering på kanten af det realistiske leverer filmen næppe megen plads til eftertanke. Eneste lyspunkt er nogle smukke billeder fra København og Nicolas Bro, der lirker filmen over rampen og ind i det grænsestødende surrealistiske univers.

Filmens 83 minutter får tre stjerner for sine gode intentioner og sin elementære spænding - men er i bund og grund et stykke uforløst drama.

Kedde user/1014520

Flot plakat

Er der mange bare patter ??

Christian

Men Cristoffer Boe må da snart have lavet nok skæve skæverter med Nicolas Bro, så det er på tide med en film, der er værd at se. Håber Simon Spies filmen viser ham som andet end underlig smal instruktør.

Mortenuser/960345

En virkelig forbløffende film, hr. Boe overrasker hver gang, og hans film bliver bestemt ikke mindre interessante med tiden. Jeg vil varmt anbefalen "Beast", især til folk som kan lide en massende spændende fortolkninger.

majauser/545974

Det er uden tvivl den kedeligste film jeg nogensinde har set, gør dig selv en tjeneste og lad vær med at se den......

Soejbjerg

Havde først læst titlen som "B-r-east", var da først sidst i traileren det gik op for mig at der stod "Beast". Gad vide hvor i alverden det først kom fra, det kan ikke have været filmplakaten i hvert fald. :b

Ikke lige min smag, danske film plejer ikke at fange min interesse så meget, men den virker flot og gribende med gode skuespillere - meget intens.

Det var nu mest filmplakaten der fangede min interesse her, var ikke klar over at den var dansk før jeg kom herind. Ved ikke lige hvad idéen skulle være med en engelsk titel, når filmen er dansk?

Men for dem som elsker danske film, så tror jeg den er en biograftur værdi, specielt med Nickolaj Lie Kaas, ham går man aldrig skævt af :)

Christian

Vi kan godt lave gode film ja. Men problemet med specielt danske trailere er at man seriøst ikke ved hvad man skal forvente! Du kan aldrig vide dig sikker på om du skal ind og se en go film, eller en værre lorte film... Og denne trailer efterlader bare en med et stort spørgsmålstegn over hovedet. Men håber da den er go.

PS! Udvid nu for fanden Danmarks skuespiller panel! Det er sgu de samme i alle film!

Bentuser/9810

Den ser spændende og god ud, ja den må jeg ind og se, om
hverdagens problemer i et parforhold, om det med de føelser
der kan opstå , når en af parterne finder eller træffer en anden
elsker eller inde, det kan koste fatale følger , har selv prøvet
at være i sådant et forhold forfærdeligt , så derfor skal jeg se den .

Kevinuser/574179

Der er et par gode skuespiller ja, men hold dog op hvor ser den kedelig ud. efter min mening.

David Haugaard Bohl

Efter traileren, også efter hr. Boes tidligere præstationer, SKAL jeg bare se denne film!!! Den ser fantastisk ud, og musikken der bliver brugt i traileren lyder også helt fantastisk og stemningsfuldt!!!! Kan ikke vente....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.