Cookie- og Privatlivspolitik

Battle of the Year

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen er for størstedelen fortalt uden den store dramatik. Flere af filmens scener foregår dog i et lidt råt dansemiljø, og enkelte af dem er lettere dramatiske. I nogle scener ser man her unge, der er meget vrede og skælder ud, samt unge, der slås. Da slåskampene er kortvarige, da man ikke ser konsekvensbilleder, og da filmen forløses positivt, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende for børn under syv år.

Se mere på medierådet.dk
21.11.2013
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Battle of the Year
|

I filmen 'Battle of the Year' tiltrækker danseopvisningen af samme navn årligt de bedste breakdancehold fra hele verden i kampen om at vise sig som de mest overlegne dansere.

Amerikanerne er gode, men alligevel har de ikke vundet i 15 år. Nu skal det være slut. Med tårnhøje ambitioner går lederen Blake i gang med at samle dansere sammen til et stærkt hold, men der er gnidninger mellem flere af medlemmerne.

Instruktør Benson Lee gik helt tæt på den amerikanske breakdancekultur med sin dokumentar ’Planet B-Boy’ fra 2007. ’Battle of the Year’ er Bensons videreudvikling af denne dokumentar - til en fiktiv historie på opfordring fra filmselskabet Screen Gems, der gerne ville satse på en dansefilm med breakdancemiljøet som præmis.

’Battle of the Year’ byder måske ikke på verdens mest originale historie, men det er heller ikke pointen med en dansefilm af denne slags. Her handler det om at kæde nogle fede dansescener
sammen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
4.2
2.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Instruktør Benson Lee og hans forfattere bruger så mange klicheer, at de nærmest bliver til et sprog i sig selv." (Louise Kidde Sauntved)

  • Politiken

    "'Battle of the Year' ender trods sit rimeligt gyselige skuespil med at afæske mig et mere end halvhjertet yo!" (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
kiyo

Big mistake :( nok om jeg har ser alle battle of the year siden 1998.. Og filmen lever slet ikke op til navnet.. Ja som sagt, så synes jeg mere det er synd for alle de god danser og stor navne gør sig selv til grin :/ forstår ikke at den kommer i bio :)

Ellers var det en et godt forsøg trailer ser Nice ud, men filme, jaaa den må i jo dømme ^^ god fornøjelse..

Holder mig til original "boty" "step up" "you got served"

victoriauser/898907

Hvis i alle er interreseret i at se den film, hvad så med at se Step up, Step up 2 the Street, Step up 3D og Step up the revolution. Film som har været dér i utrolig lang tid, som ikke bare er en kopi, the battel of the year, forgår i alle filmene.
Chris Brown vi ved godt du kan danse, men nu skal du også væe skuespiller, helt ærligt bare hold dig til sang.

Hvis i har set Step up filmene, så skal i ikke vente særlig lang tid igen, da nr 5 snart kommer ud, der går lige et år, men den bliver det hele værd at vente på!

Men nu ved jeg godt jeg mod siger mig selv, men jeg ved godt jeg også skal ind og se den film!

Frederik

Vides det hvornår den bliver vist i Esbjerg?? :-)

Stine Teglgaard

Det ser desværre ikke sådan ud.

MVH Stine
kino.dk

Ibuser/963588

Hvorfor kan man ikke bestille billetter endnu??? :((

Mustafa

Jeg skal helt sikkert ind og se den film! Det er næsten ligegyldigt hvor i landet! Skal se den!!

Sadiauser/758810

Kan ærlig talt ikke vente længere! kan den ikke bare komme i biografen nuuuu

Henriette

Helt klart en film, der skal ses. Chris Brown er jo en fantastisk danser, og ud fra traileren, så bliver man ikke skuffet.
josh Holloway er jo kun en ekstra bonus.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.