Cookie- og Privatlivspolitik

Battle Royale (2000)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Batoru rowaiaru
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Både koncept og våben er knivskarpe i 'Battle Royale' om Japans værste skoleklasse, der ender i et dødsspil: Den eneste måde at overleve på, er at slå alle de andre ihjel!

Filmen har smittet af på de efterfølgende årtiers populærkultur i et omfang, der er svært at fatte (Fortnite, anyone?), men når du ser, hvor fantasifuldt disse dødbringende teenagere ekspederer deres klassekammerater, bliver det også tydeligt, hvor QT har fået sit brutalt-sortkomiske register fra. ’Kill Bill’ er ligefrem dedikeret til Kinji Fukasaku, som også var et stort navn i 1960’ernes anti-establishment-Japan.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
4.9
0

Instruktør

Relaterede nyheder

7 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

I fremtidens Japan er eleverne blevet så "umulige", at de ikke længere kan kontrolleres. Men så tager myndighederne skeen i den anden hånd...

Den første del af filmen er aldeles fremragende. Det er Hunger Games på steroider, som kun japanerne kan gøre det. Hold da nu op! Der er i den grad nultolerance og betaling ved kasse 1.

Filmen lider desværre under, at der er ALT for mange personer at holde styr på. At de alle sammen har skoleuniform på og meget ensartet hår, gør det ikke ligefrem lettere. Hver gang man tror, at man skal til at lære et par nye elever at kende, så bliver de mejet ned. Dermed bliver den lidt for ensformig i længden. Det skal dog ikke afholde en fra at tjekke Battle Royale ud, for det er et virklig syret og vanvittigt bekendtskab.

Aka. Hahahahauser/1441572

Hele idéen med én overleve og børn der skal kæmpes til døde er ikke bedre udført end den er heri den rystende gode Battle Royale. Er den for meget for dig, kan du altid se den familievenlige amerikanske udgave, Hunger Games (se dog hellere Catching Fire hvis du absolut skal se én af dem)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.